Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metryczka

jak ktos duzo zarabia nie znaczy ze tyle wydaje

Polecane posty

Gość metryczka

Mój narzeczony ma firmę i zarabia..sama nie wiem ile ma zysku miesięcznie. ja mam swoje 1000 zł na opłacenie mieszkania , kredytu czy swoje wydatki. Jak potrzebuje na jedzenie czy opłaty zawsze on mi daje. Nie przymieram głodem , ale tez nie pławię sie w luksusie. Bardzo mało wydajemy na jedzenie, a ktos by pomyslał ze głodujemy. jednak jak przychodzi moment i mamy ochote na restaurację- jest restauracja. mamy ochote na wyjazdy - sa wyjazdy itp. To ze np on zarabia 7 tys miesięcznie(powiedzmy) to nie znaczy ze w miesięcu tyle musze wydac. Czy wy wydajecie wszystko czy tez tylko tyle wypąłcacie ile jest potrzeby?

Gość metryczka
zalezy ile zarabiasz. jak zarabiasz 2 tys i twój mąz tez 2 tys i na mieszkanie z opłatami i kredytami dajecie te 2 tys, a reszte na zycie zostaje, na samochód, na leki, na słodycze, czy na kino to sie nie dziwię. Nic nie da sie oszczędzić?

Gość metryczka
a jak rozumiec to? zarabiasz 2 tys i wydajesz 2 tys i jeszcze musisz pozyczac by wydac?

heh nie mam meza. Mieszkam z rodzicami. Zarabiam ok. 750- 1200 zl, w zaleznosci od godzin pracy. Plus 400 zl dostaje stypendium. Jedyny powazny wydatek to studia. 1800 zl na pol roku. wzystko oprocz oplat za mieszkanie i jedzenia place sama i co? i nic? po prostu jak nie wygram w totka to pozostaje mi sobie grob wykopac :D :D ale jestem dobrej mysli :D oszczednosci podobno da sie nauczyc gdy zycie do tego zmusi :D