Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gdzie dak艂adnie

wymiary w biodrach

Polecane posty

Go艣膰 gdzie dak艂adnie

dziewczyny mam pytanie. gdzie DOK艁ADNIE nalezy mierzyc obw贸d bioder. na jakiej wysokosci , czy kosci biodrowych czy troszke nizej. czesem czytam jak ktos podaje swoje wymiary i pisze biodra... pas... talia...To niby gdzie w takim razie one mierza pas, bo mi sie zawsze wydawalo ze pas i talia to to samo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie wierze
moze na biodrach zmierz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak pas i talia to to samo
ale jakie艣 kretynki teraz uwa偶aj膮, ze pas jest na ko艣ciach biodrowych, bo tam im si臋 ko艅cza spodnie:O No mniejsza... Pas si臋 mierzy tak na wysoko艣ci p臋pka, albo lekko powy偶ej- tam, gdzie kobieta ma NAJW臉呕SZY obw贸d. Stajesz naprzeciw lustra, patrzysz, gdzie masz na brzuchu takie zw臋偶enie i tam mierzysz. Biodra mierzy si臋 NIE na wysoko艣ci ko艣ci miednicy, tylko tam, gdzie kobieta ma NAJSZERSZY obw贸d. Czyli na wysoko艣ci ko艣ci biodrowych, oraz najszerszego miejsca na ty艂ku, bo w ten obw贸d wchodzi tez odw贸b ty艂ka przecie偶. Ale nie chodzi o te ko艣ci miednicy wystaj膮ce niekt贸rym ze spodni, tylko o ko艣ci wystaj膮ce (albo nie, zalezy od budowy i wagi) po bokach n贸g, na wysoko艣ci ty艂ka. Mierzy si臋 najw臋偶sze i najszersze miejsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdzie dak艂adnie
bardzo dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szszszsza..
biodra si臋 mierzy w najszerszym miejscu - w miejscu gdzie jest tzw. kr臋tarz wi臋kszy ko艣ci udowej a tali臋 w miejscu najwi臋kszego wci臋cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika....
a obwod uda gdzie sie mierzy,w srodku czy u gory?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hikaczuka
lekko powyzej srodka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak samo jak w poprzednich
przypadkach, mierzy si臋 w NAJSZERSZYM miejscu. A to zale偶y od budowy uda. Niekt贸rzy maja u g贸ry tak膮 przerw臋 miedzy udami, wi臋c mierz膮 sobie ni偶ej, a niekt贸rzy na samej g贸rze maj膮 bardzo rozwini臋ty mi臋艣nie艅 przywodz膮cy uda i nawet jak sa chudzi, to maj膮 tam du偶y obw贸d. I tam sie mierzy. Ja w 艣rodku uda mam 44 cm a na samej g贸rze 52cm. Bo w艂a艣nie mam bardzo rozwini臋te mi臋艣nie przywodz膮ce, nie mam przerwy mi臋dzy nogami na samej g贸rze. Mimo, ze jestem chuda. 艁ydki te偶 si臋 mierzy w najszerszym miejscu.

Udost臋pnij ten post