Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkaaaaaaaa

KOBIETY KTÓRE JUŻ URODZIŁY!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ewelinkaaaaaaaa

Hej chce sobie z takimi kobitkami które już urodziły porozmawiać o swoich pociechach i nie tylko!

Gość iweti
Hejka jestem mamą siedmiomiesięcznej Marylki, która właśnie zasneła i mama może teraz trocze pobuszować w sieci.

Gość ewelinkaaaaaaaa
A ja jestem mama osmiomiesiecznej Oliwki, która własnie wstała i chodzi sobie w chodziku! Udało ci sie jakos pozbyc tego brzuszka po ciazy i czy wrocilas juz do formy sprzed ciazy i ile masz lat?

Gość iweti
Właśnie wróciłam bo byłam nakarmić małą, karmię jeszcze piersią. Moja waga jest ok wróciłam do tej z przed ciąży. Moją zmorą są rozstępy,których mam dość dużo. Mam 26 latek

Gość ewelinkaaaaaaaa
to ile teraz wazysz? Ja tez mam rozstepy i to sporo! Cellulit takze mam po ciazy ale z rozstepami to sie wybieram na jakis zabieg laserowy bo nie moge patrzec na swoje cialo!

Gość iweti
Teraz ważę 48 w ciąży przytyłam 17 czyli jeszcze nie tak tragicznie a rozstępów mam tyle że hoho dbałam osiebie smarowałam różnymi specyfikami ale nic nie pomogło.

Gość ewelinkaaaaaaaa
To jak to zrobiłaś ze tak schudłas? Ja wazyłam przed ciąża 55 kg a w ciązy przytyłam 14 czyli mialam 69kg a teraz mam 63 i chce wrócic do swojej wagi! A sciskalas brzuch po cizy pasami czy pielucha?

Gość iweti
Poprostu samo przyszło ściskałam brzuszek specjalnym pasem ale tylko przez pare dni bo wtedy były takie upały że nie dałam rady więcej. Myślę że dużo daje to jak karmi się piersią jest lepsza przemiana materi.

Gość trolaaaaaaaaaa
no wlasnie a ja karmilam tylko dwa miesiace ale mam takie troche zwiotczale piersi i nie wiem co zrobic aby weocily do poprzedniego stanu?

Gość ewelinkaaaaaaaa
no wlasnie a ja karmilam tylko dwa miesiace ale mam takie troche zwiotczale piersi i nie wiem co zrobic aby weocily do poprzedniego stanu?

Gość iweti
Obawiam się że nasze piersi już nigdy nie bedą takie jędrne jak sprzed ciazy i musimy się z tym pogodzić.

Gość iweti
Obawiam się że nasze piersi już nigdy nie bedą takie jędrne jak sprzed ciazy i musimy się z tym pogodzić.

Gość ewelinkaaaaaaaa
TYLE NAS MALO?

mam synka ośmomiesiecznego i niestety zaraz po porodzie dostalam goraczki 40 st.i to byl poczatek konca mojego karmienia 50 kg po porodzie waga w sam raz !:) macie jakis krem na biust? najlepiej super ujedrniajacy !!

czy wszystkie dzieci raczkuja? moj odrazu staje na nogi podobno niektore maluchy tak maja? mamy !!!!! strzeszcie sie chodzikow wypaczaja biodra!!!!