przeniesienie 0 Napisano Styczeń 30, 2007 [30.01] 09:42 skrzyczasta jakies kłykcie sie przemieszczają czy jak? machnę w bok skrzyk, w drugi bok skrzyk. czasami jak jestem spięta i sobie tak zrobie to skrzyk słyszę, a jak czuje nagle luz to kilka skrzyków naraz jest. Musze co kilka godzin tak ruszac głową by te kłykcie sie \"przemiesiciły i zrobiły ten skrzyk\". Czy ktos z was wie co to jest? [30.01] 09:44 sippelsweg obejrzyj sobie Shreka, Osiol tez tak mial Biblia uczy nas kochac. Kamasutra uczy jak..., Pamietaj - lepszy jest napis \"Wstep wzbroniony\" niz \"Wyjscia nie ma\". [30.01] 09:46 skrzyczasta ale tonie jest smieszne, co to jest? to zwyrodnienia w karku czy jak? mi raz lekarz mówił ze to te kłykcie wchodza na swoje miejsce bo wyszły. No ale czemu mi wychodzą a innym nie? [30.01] 09:58 sippelsweg kazdy tak ma, jak siedzi w jakiejs niewygodnej pozycji dluzsza chwile. jak Ci to bardzo przeszkadza to idz do ortopedy i sie upewnij, ze to nic strasznego Biblia uczy nas kochac. Kamasutra uczy jak..., Pamietaj - lepszy jest napis \"Wstep wzbroniony\" niz \"Wyjscia nie ma\". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach