Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alynka 1 2 3

Ratunku! Sprawa dotyczy depilacji odbytu- pomóżcie!!!!!

Polecane posty

Gość alynka 1 2 3

Chodzi o to, że ja zawsze wyrywam tam włosy, zeby nie rozrastały się na większą powierzchnię i zebym nie skończyła z całym tyłkiem włochatym. Ale.. jestem blondynką, mam dośc rzadkie włosy i miękkie. I kurde, no wrastają mi:( A jak wrastają w takim miejscu, to się nawet nic nie da zrobić:( To co ja mam robić z tymi wosami?:( Dodam, ze mi nawet czasami od golenia maszynką wrastają na nogach!:O Naprawdę mam miękkie włosy. Ale nie chcę ich w tyłku:o Co mam zrobić?:(

Gość ludziska pomóżcie
jak usuwac włosy z odbytu, zeby nie wrastały???:(

sa takie preparaty..hmm widzialam je nawet na allegro w dziale z kosmetykami. sama nie stosowalam ale znam osoby ktore sa zadowolone

Gość wypalaj perhydrolem
🖐️

Gość ludziska pomóżcie
Ale jakie preparaty? No kurde, to jak wy depilujecie sobie te włosy wokół odbytu?:( Maszynką troche nie fajnie... A jak je wyrywam, to mi koszmarnie wrastają... Na cipce tez musze sobie depilowac tylko i wyłącznie kremem, bo po maszynce albo wosku strasznie wrastają. Ale przeciez na odbyt sobie kremu nie nałoże:O Bu. To nie fair:(

to moze wypal laserem....i bedziesz miala problem z glowy, troche to kosztuje ale w sumie jak podliczysz sobie koszta jakie ponosisz podczas depilacji ktora musisz regularnie powtarzac to wychodzisz na + a preparaty...wystarczy ze wejdziesz w dzial depilacja na allegro i tam znajdziesz bez problemu bo duzo ludzi tym handluje

Gość Mentaly_ill
olol :O

Gość ludziska pomóżcie
No sory, ale chyba wszyscy depilują się tam? Więc myslałam, z ektos mi coś poradzi. Na laser nie jestem az tak zdesperowana:) Nie będę leżec dupskiem do góry podczas gdy ktoś będzie mi usuwał włosy z odbytu:O To by było nieco żenujące:O

no to zrob sobie depilacje woskiem...mozesz to zrobic w zaciszu swojej lazienki skoro sie wstydzisz u kosmetyczki

Gość ludziska pomóżcie
Ale ja robię sobie taką depilację właśnie. I okrutnie wrastają mi włosy potem:O No a tam nie da się z tym nic zrobić. Jak mi się w końcu zrobią jakieś mega syfy od tych włosów pod skórą, albo zapalenie, to co? Pójdę do lekarza a on mi będzie rozcinał jakiegoś wrzoda na dupie??:O 😭 Trochę to gupie:( No i nie wiem, co mam zrobić z tymi włosami:( Nie chce ich tam😭

hmm no tomasz faktycznie problem...ja po kazdej depilacji robie ostry peeling i nic mi nie wrasta (peeling wlasnej roboty oczywiscie :) z kawy i oliwki )

Gość ludziska pomóżcie
No tak... ale jak mam zrobic peeling odbytu???:O Trochę to nie odpowiednie miejsce na peeling:o Kiedys też wydepilowałam sobie bikini woskiem. A potem praktycznie każdy włos nie mógł sie przebić przez skórę:O Goiło to sie miesiącami:O Więc juz teraz używam kremu Veet i jest ok. Ale na tyłek to nie jest odpowiednia metoda... Widzę, ze chyba musze chodzić zarośnięta jak gorylica:(

Gość niunio
mojej kochanej suce ( nowofunlandce) jak robi kupę czasami kawałki kupy wiszą i dyndają na futerku i trzeba ją umyc, to takie skojarzenie z Waszym problematycznym tematem tego topiku :D

Gość a fuj fuj fuj

Gość a fuj fuj fuj
a może wypalić

Gość współczuję Ci DEPILKO!
jesteś żenua, biedna... sama o sobie mówisz rów... szkoda mi Ciebie....

Przed usuwaniem jak i po stosuj płyn do mycia Deumavan. Można też po usunięciu zastosować balsam by zabezpieczyć skórę przez krostami, wypryskami.