Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roman.edukator

Sa tu jakies pełnoletnie dziewice? Dlaczego nimi jestescie?

Polecane posty

Gość pineskaaa
Insomnia -ja to jestem romantyczka i wierze,ze milosc moze nawet smierc przezwyciezyc,bo jest wieczna moze jestem naiwna;) ja zawsze myslam,ze rzobie to z facetem ,ktory kochal mnei bedzi eponad wszystko i znow wychodzi moj romantyzm:) zaluje,z enie jestem realistak jak Ty wtedy wszystko bylo by latwiejsze a prze moj romatyzm tylko cierpie,czasem z byle powodu

Gość romek a ty czasem
żony nie masz? To sio stąd, dzieci niańczyć a nie n a kiepskie teksty dziewice wyrywać 🖐️

Gość pineskaaa
amnt wszch czasow-jeszeli uwazasz,z eto co napisalm to glupota,to chyba Cie ktos zranil jesli nie a tak myslisz-to bardzo wiele tracisz wzyciu,przemysl to...

Gość facet_____
gleboki szacunek dla wszystkich trzymajacych sie zasad dziewczyn

Gość N D
amant zawsze ma takie teksty-dlatego jeszcze nie ma kobiety :P piersi niestety nie mam duzych-c ale jestem bardzo wysoka i to od tego, zreszta rozstepy mam na KAZDEJ czesci ciala... a moje bmi to 18,83 ale jak widac to nie zalezy od bmi :P, ale jak mowilam patrza-zapytaj nawet tu na cafe, zanim zdaza ci skasowac topik dostaniesz pare odpowiedzi a niestety jest to na tyle widoczne ze nie da sie nie zwrocic uwagi :( masz szczescie ze ci zeszlo , ja mam to juz od lat wiec raczej nie zejdzie-ale dziwi mnie ze zeszly tobie-moze to cos innego bylo?? pozdrawiam was insomnia i pineska 🌼