Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol71

NOWA FIRMA PFK - czy ktoś ją zna?

Polecane posty

Gość karol71
Udzielają kredytów i poszukują przedstawicieli. Mają wystartować w lutym. Ponoć działają już w Czechach. Otrzymałem oferte współpracy i nie wiem czy mogę im zaufać, bo podobnych firm działających w marketingu bezpośrednim było już bez liku.

Gość SanrdAAAA
UWAGA - nie pakuj się w to bagno. Mnie też zaproponowano pracę dla tej firmy. Wielu ludziom jakby coś padło na mózg. Oklaski na spotkaniach, obietnice niebotycznych zarobków - to typowe dla firm chcą przykryć swoje prawdziwe oblicze i zbić kapitał na naiwności nespełnionych ludzi. Zapomnij o tej firmie.

Gość arnoldo
chyba piszecie o PFK Finance - pseudo czeskiej firmie która w lutym ma zacząć działać w Polsce. Jest jeszcze PFK (Polski Fundusz Kapitałowy z Poznania) - firma, która z tą pierszą nie ma nic wspólnego, chociaż, na marginesie, jest w likwidacji.

Gość witoldek
tak tak, jest już o niej głośno szczególne w kręgach osób zajmujących sie MLM-ami. Ja sam do takich osób sie zaliczam. Zanim w coś wejde i wciągne znajomych, sam dokładnie sprawdze. Podzwoniłem, popytałem i wiem co napisać - PRZEKRĘT!!!! Mam znajomych spoza granic m.in. z Czech i od nich wiem, że już u nich są problemy z wypłacaniem prowizji i przydzielaniem nowych kredytów. Po prostu kasa sie skończyła. Chodziło o zebranie wpisowego od ludzi i tyle. Czyli standard.

Gość Konrado
W Polsce mają się nazywać PFK, w Czechach CFU, na Węgrzech i Słowacji jakoś jeszcze inaczej. Z tego co wiem to na Węgrzech i Słowacji działanie firmy to na razie same obietnice i nic poza tym. Z resztą w Czechach jest podobnie. Każdy myślący człowiek zorientuje się, że żadna firma nie udzwignie takich obciążeń. Skoro nie są bankiem, nie mogą w nieskończoność dawać kredytów. Z resztą nawet banki mają w tym względzie ograniczenia. Ale naiwnych nigdy nie brakuje.....