Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda17

Trądzik

Polecane posty

Gość magda17

Mam tłustą cere i straszny trądzik.Nieiwem jak sobie z nim poradzić. Prozse pomóżcie mi. , bo chyba zwariuje!!!

Gość idź do dermatologa
nikt na forum ci nie pomoże bo nie widzimy twojej twarzy, a poza tym mamy też ograniczoną wiedzę.

Gość magda17
Za takie rady to ja dziękuje. Znam osoby które były u dermatologa i jeszcze im się pogorszyło i jeszcze wydali mnóstwo kasy. Podnoszę temat

Gość magda17
Mam tłustą cerę i łagodny trądzik. Podnoszę

Cześć Napisałaś straszny, napisałaś łągodny... powinnaś go opisać dokładnie :) Wiem co tojest trądzik i chętnie pomoge. Walczyłam z nim kilka lat, antybiotyki, które pomagały chwilowo lecz później wszystko wracało, mega różne specyfiki, maśie toniki robione różne blablabla... masakra

Gość nochal24
Ja też mialam problemy straszne. Nic nie pomagalo!!!Zadne maści, kosmetyczka...Nie moglam na siebie patrzeć. Bylam zalamana!!!!Pomogly mi dopiero tabletki-najpierw diane35, obecnie jeanine...Pomagam sobie maseczkami z glinki(leroset albo argiletz), kwasami(de noyle's) uzywam też toniku i kremu ananasowego Apotheker Scheller. Nie uzywam fluidów tylko pudry w kamieniu i korektor-Expicial(dobry bo nie zatyka porów-nie zawiare parafiny itp)Przypalam sobie skórke lekko na solarium. Skórę zmywam dwa razy dziennie nietlustym mleczkiem. Zadnych peelingów bo roznosi się przez to bakterie-lepsze są kwasy!!-2-3 razy w tygodniu na noc. Niespodzianki się od czasu do czasu pojawiają ale to i tak nic w porownaniu z tym co mialam kiedys...Czasem sie sama sobie dziwie, ze nie mam po tym wszystkim widocznych sladów na skórze. Tak jak mówię-po pierwsze: idz do ginekologa i zalatw sobie tabletki! Nie ma co sie łudzic ze jakis cudowny krem czy masc pomoże:/Przede wszystkim trzeba zadzialać od srodka. Jak już będzie lepiej i buzia sie uspokoi to idz sobie do sprawdzonej kosmetyczki na oczyszczanie-żeby pozbyc sie tych wszystkich brudów...Potem z każdym dniem bedzie coraz lepiej...Rożnice zauważysz już po kilku miesiącach!!Powodzenia!