Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszkowa

Jestem zakochana do szaleństwa, ale on jest zonaty

Polecane posty

Gość Kwiatuszkowa

Niedawni minął rok od kiedy poznałam cudownego mężczyzne, kocham go do szalenstwa, nagrywał na mojej studnówce i spotykał sie z nami kilka razy, znaczy z całą nasza klasa. Jest boski, choclernie przystojny i niestety zonaty.Chyba będe o niego walczyc, bo minął rok, a moje uczucia nie zmieniły się. Pisałam do niego smsy, ale on najwidoczniej boi sie swojej zony i nie chce ryzykowac, widocznie ona go pilnuje, nawet do mnie pisała, ze mam się odczepic.Gdyby nie ona, bylibysmy tacy szcześliwi!

Gość no jasne ze masz sie od niego
odczepić. Dobrze ci napisała, bo jesteś niedojrzałą gówniarą. Powinna ci jeszcze ryj zmłucić to by ci miłość przeszła.

Gość bierz sie za niego
tylko nie zal sie nam potem jak sie stoczysz powodzenia

Gość weź i se walnij kiepem w mur
jest szansa że cię zamroczy :D

Gość kolejna gówniara
latająca za facetem, który ją ma w dupie głęboko! Szanuj się trochę KOBIETO!!!!!!

Wątpie żeby on chciał się z Tobą związać czy nawet spotkać. Facet pewnie poprosił żonę o interwencję. To nie wygląda rewelacyjnie. Nie narzucaj się bo szans nie masz. Sama jestem w podobnej sytuacji. Też jestem zauroczona żonatym mężczyzną ale on nigdy nie wyręczał się żoną żeby się ode mnie uwolnić. A ja nie jestem zbyt natarczywa gdyż zdaje sobie sprawę z tego że jest żonaty i to ona jest na pierwszym miejscu.

Gość taka tam xxxzzzyyy
to prowokacja...a swoja droga to suka z ciebie zalosna

Gość bierz sie za niego
fajne wartosci wynioslas z domu, nie tylko glupia ale bez zasadjestes

Gość kolejna gówniara
RZECZYWIŚCIE! PRZESTAŃCIE KOMENTOWAĆ BO TO PROWOKACJA!!! SWOJĄ DROGĄ NIEUDANA:-(

Gość Izunia77
30.01] 18:35 :) szkoda, że tego ex panieny na noc nie wiedzą i nie szaunją obecnych ukochanych:)

Gość Co to się na tym świecie
teraz plecie. Czy pomyślałaś o jego rodzinie? Może ma zapatrzone w niego dzieci, dla nich jest przykładem, wzorem, a ty chcesz rozbijać rodzinę? Czy nie ma wolnych mężczyzn, bez zobowiązań, z którymi nie miałabyś problemów natury moralnej? Ja najlepiej wiem coś o tym, pewna smarkula, wzięła się za mojego męża.... ale skończyłam to szybko.... A czy nie zastanawiałaś się nad tym że to nie ona tylko on mógł ci wysłać tego smsa z odczepieniem? Naucz się trochę życia i nie p....dol głupot

nie odpisuje, bo boi się żony? Śmiechu warte :) A może nie odpisuje, bo go nie interesujesz po prostu, może nie zwraca uwagi na głupie smarkule, może kocha żonę i niż jest zauroczony ... - żadna z tych odpowiedzi nie przyszła ci do głowy? Daj sobie spokój, bo tylko się jeszcze bardziej skompromitujesz. Żenujące jak smarkule mają narąbane w głowach ;) Takie czasy ...

Gość bierz sie za niego
czekaj w kolejce i się przypominaj co jakis czas - na pewno wypali tylko pobierz chociaz symboliczne oplaty , powaga

Gość DLATEGO JUZ TO NAPISAŁAM
NIE KMENTUJCIE BO TO PROWOKACJA:-)

aaa, i jeszcze chciałam dodać, że pewnie sie z żoną śmieją z twojej głupoty ... - i dobrze, też bym się śmiała :)

Gość bierz sie za niego
kropla drąży skałę- w koncu i tak nie masz nic do stracenia, nie?

Jaka kropla i jaką skałe????????? Widać że chłop leje na to i tyle..... Taka jest prawda. Lepiej żeby dziewczyna zrozumiała jaka jest prawda a nie oszukiwała się i żyła w świecie marzeń.

Gość Kwiatuszkowa
Co ja poradzę na to, ze go kocham? Widziałam jak na mnie patrzyl na tej studniówce i wiem, ze tez mu sie spodobałam. Z tego co wiem, maja dziecko,ale to jest jej z poprzedniego zwiazku, nie jego.

kochasz go choc nawet go nie znasz...czy ty wogole wiesz co to jest milosc??zalosna jestes...

Gość Kwiatuszkowa
Znam go na tyle,zeby powiedziec, zejest bardzo wrazliwym,ciepłym i z poczuciem humoru facetem. Jest bardzo szarmancki w stosunku do kobiet i fajnie z nami rozmawiał na studniówce, tak zyciowo i w ogóle. Nie spotkałam dotąd takiego mezczyzny.On jest po prostu niesamowity, a o jego zonie to słyszałam ze to taka flirciara, wiec pewnie go w rogi wali. Zresztaskoro juz miała dziecko z innym to tez nie taka swieta, on zasługuje na kogoś lepszego.