Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili17

mam17lat okres opoznia mi sie 2tyg.czy cos to może oznaczać?

Polecane posty

Gość noo to jestes w ciazy

Po pierwsze czy była sytuacja w której mogło dojśc do zapłodnienia. Jeżeli nie, ciążę możemy wykluczyć, tak? Potem, w wyniku stresu mogła ci się na przykład przesunąć owulacja, stąd opóźniona miesiączka.

Gość lili17
tydzien przed ost. okresem wspolzylam z chlopakiem... co prawda kiedys mi sie opoznil 3tyg.ale..hmm

Gość Kalinka kalinka kalinka maja
Nie przejmuj się. Ja mam 25 lat i do tej pory mam nieregularną miesiączkę. Jestes w wieku dojrzewania, więc masz prawo do nieregularnego okresu. Mi sie też kiedys spóxnił o ponad 2 tygodnie, a czasem mam o tydzień wczesniej. Jeśli sie naprawde czymś niepokoisz to idź do lekarza.

Gość lili17
no dzieki czepik dzieki:P ale ja sie kurna martwie truszke

Niby wtedy nie powinnaś zajść w ciąże, bo jest to jeżeli miałaś regularną owulację prawie tydzień po dniach płodnych. Radziłabym ci zrobić test..

Gość lili17
no nie mam regularnych,ale tylko czasami...moze to glupio zabrzmi ale moge miec to po mamie? tak zabezpieczylismy sie patentex oval i dod.prezerwatywa

Gość lili17
no wiem..co do tego testu..jutro ide kupic..ale czy przy takim zabezp.mozliwa jest ciaza?

Gość Kafalianka
Tylko jeżeli prezerwatywa była wadliwa lub pękła w czasie stounku. Inaczej nie miało prawa dojść do zapłodnienia!

Gość lili17
no gumki juz teraz nie sprawdze..peknac nie pekla..ale czy byla wadliwa to nie wiem:P no ale byly tez te globulki plemnikobujcze wiec/

Gość kukułeczka
może ci sie też spóźniać, bo sie denerwujesz. Tak często tez się zdarza. Ps. moja koleżanka zaszła w ciążę choć się kochała z prezerwatywą! I gumka wcale nie pękła, termin ważności upłynął i tworzywo przepuszczało plemniki.

Gość lili17
no mozliwe ze to stres..a gumka byla swieza:P