Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cASABLANCa I.L.U

JAKIE MACIE NAŁOGI ??????

Polecane posty

1.redbull i wszelakie energetyczne napoje 2.mój narzeczony 3.internet 4.komórka 5.zakupy, w szczególności kosmetyczne 6.guma do żucia 7.babskie czasopisma, które mało co wnoszą do mojego życia... 8.skype

mi glownie chodzi o picie wody , bo wiecznie mnie suszy:D;) ale nalogi sa chore i niektore to chbya trzeba leczyc u specjalisty jakies terapie:Dosrodki dla uzaleznionych:D ;)

Gość ja jestem uzalezniona od
kłamstwa, lubię to robić szczególnie na forum....pociskać ludziom kty

Woda ale taki nalog to chbya \"zdrowy\" jest jakies pedantyczne nalogi, np nadmierne sprzatania, mycie sie 5razy dziennie to jest juz problem natury psychicznej:)

hę, ja jestem uzalezniona od dobrego looku, wręcz zarąbistego image~u, zawsze dbam o to aby wyglądać najlepiej ze wszystkich... od giełdy jestem uzależniona, bo uwielbiam zarabiać i trwonić kaskę :p i od czasopism typu: wprost, focus, parkiet, gazeta prawna....nie jestem idiotką która czyta cocmopolitan, elle, joy, glamour, pani domu i inne badziwia. Ja reprezentuje coś sobą wizualnie i intelektualnie....

Gość Czary-Mary
ploty najgorszy nałóg którego nie moge się pozbyć

cedra-> to nie było skierowane do ciebie..... to moja dewiza życiowa.....

woda cedrowa---> ajjj ale potrafie oszczędzać na szczescie :D:D:D:D:D gotowa na wszystko-prawie--> nio widzisz:(:( ja zawsze jak chce zeby cos mi sie snilo,to mi sie nie sni:(:( hehe:D:D moze dzisiaj cos sie przysni z Casablanki :D:D

Gość lacuna
papierosy, odchudzanie, picie herbaty hektolitrami, kawa, malowanie ust, zucie gumy, wstawanie pol godziny wczesniej niz zadzwoni budzik :o