Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie

czy test w 40 dniu po stosunku pewny?

Polecane posty

nie będzisz miała żadnego potomstwa:o Boze dziewczyno czy ty sobie z nas jaja robisz???

Gość odpowiedzcie
nie

Gość odpowiedzcie
MAMA CUDNEJ DZIDZIULKI POWINNAS POROZMAWIAĆ Z LEKARZEM.KAŻDA Z NAS JEST INNA.JA MIAŁAM KRWAWIENIA DO 4 MIESIĄCA CIĄŻY.TEST WYSZEDŁ DODATNI W TRZECIM DOPIERO. ZROBIŁAM ICH PIĘĆ. USG DOPOCHWOWE WCZEŚNIEJ POKAZAŁO CIĄŻE.ROBIŁAM TESTY WIEDZĄC O DZIDZI.TESTY ROBIŁAM Z CZYSTEJ CIEKAWOŚCI KIEDY JĄ POKAŻĄ.-tu skopiowalam jedna z wypowiedzi po takim czyms niczego nie mozna byc pewnym

Gość odpowiedzcie
ejjj bez takich, to po cholere ktos takie cos pisze?

Gość odpowiedzcie
dziekuje za odpowiedz bez obrazania

Gość Wyderka
ODPOWIEDZCIE... Kochana... ja sobie robiłam test na tydzień przed okresem i wyszedł ujemny... Potem robiłam 6 dni po tym jak miałam dostać okres i wyszedł dodatni. Najlepiej robić dzień lub dwa po dniu otrzymania ewentualnego okresu... Jest najbardziej wiarygodne... Pozdrawiam i życze powodzenia ;)

Gość odpowiedzcie
wiec 3 tygodnie po okresie juz jest bardzo wiarygodny?tez zawzsze mis ie tak wydawalo ale to co przeczytalam mnei oslabilo

Gość odpowiedzcie
mialam dostac wczoraj okres, juz trzeci po stosunku, jeszcze nei przyszedl, co prawda odczuwam podobne dolegliwosci jak zawsze przed okresem ale wiecie ze przy mojej obsesji jeden dzien opoznienia to iwecznosc, ostatni test robilam w 45 dniu po stsunku, negatywny, z tego co piszecie stosunek w dni neiplodne, 2 okresy , 9 czy 10 testow z zmoczu nawet ponad 6 tygodni od stosunku i 2 z krwi (2 i 3 tygodnie po stosunku0 mylic sie nie moga ale nie wiem jak sobei z tym poradzic, zadnych objawow ciazy nei mam a juz minelo ponad 8 tygodni od stosunku, czy naprwde moge byc spokojna...?

Gość trsgy
wiesz co, jak czytalm na początku wypowiewiedzi innych osob to pomyslalam,ze przesadzają obrazajac Cię, ale rzeczywiscie powinnas sie skontaktowac z psychologiem. NIE JESTES W CIAZY!

do michaliny89---wiesz to nie jest prowokacja,niestety sa dziewczyny,ktore wpdaja w niezla schize i zadne logiczne argumenty do nich nie trafiaja:( to straszne i strasznie meczace dla takiej dziewczyny niestety,kompletna schiza,wmawiaja sobie wszystkie objawy,ktore wyczytaja na kafe,trzeba byc bardzo ostroznym w rozmowie za taka dziewczyna......prawda moja droga\"odpowiedzcie prosze\" dziewczyny nie schizujcie!!!!!!!! wybierajcie wiadomosci, ktore wyczytacie na kafe rozsadnie,kazdy przypadek jest inny,a cuda to sie naprawde rzadko zdazaja...dlatego zawsze nalesy podchodzic racjonalnie::D

Gość odpowiedzcie
dzieki Malolepsza wielkie, wlasnie tak jest, probuje byc logiczna ale rzeczywiscie nei potrafie przesiac wiadomosci pisanych na forum i sie do nich odniesc przez te moja obsesje, cuda rzadko sie zdarzaja ale jesi ktos ma obsesje to zawsze bedzie uwazal ze wlasnie u niego ten cud sie wydarzy i uwierzcie wszystkie ktore mnei obrazacie ze to jest strasznie meczace i nie pozwala normlnei funkcjonowac, mimo uplywu ponad 8 tygodni boje sie ciazy, seksu jzu nei uprawiam i pewnei przez te obsesje z nikim sie nei zwiaze jz, zawsze sie ciazy balam ale szybciej niepokoj mjal teraz na serio nie jest dobrze

To forum jest naprawdę fajne, ale zdarzają się ludzie, którzy specjalnie wypisują głupoty, żeby nastraszyć nie do końca świadome dziewczyny. Dlatego właśnie nie należy wierzyć we wszystko, co tu przeczytasz. Wiem, czym jest obsesja (minęło 7 okresów od teoretycznego zapłodnienia, dwa testy negatywne, od tamtego czasu wstrzemięźliwość [na potęgę! Do ślubu.], a ja potrafię sobie czasem nawkręcać po przeczytaniu postów na forum. Oczywiście zaraz stukam się w głowę i przechodzi), ale z tym trzeba walczyć, bo można naprawdę zbzikować. Trzymaj się.

Gość odpowiedzcie
probuje walczyc bardzo bardzo i nie dac sie zwariowaci spojrzec na to logicznie, ale kazdy dzien opoznienia mnie zwala z nog i wiem ze im bardziej sie stresuje tym opoznienei wieksze bedzie, coraz bardziej sie boje ze prze to podejsci i obsesyjne mysleie nei uloze sobei zycia i z nikim sie nei zwiaze, seks przestal byc przyjemnosci stal sie koszmarem, bo iwem co sie dzieje po stosunku , sstres przez kilka miesiecy, dzieki dziewczyny za wsparcie i za logiczne odpowiedzi

chodzi o to dziewczyny,zeby wierzyc,ze niezaleznie od wszystkiego zawsze jest wyjscie z sytuacji i ciaza to nie koniec swiata....tez bardzo lubie to forum i czesto tu zagladam i staram sie nie bagatelizowac wszych obaw i watpliwosci, nawet jesli wyglada to jedynie na schize a nie na ciaze...wiele dziewczyn chyba nie ma cierpliwosci dlatego uzywaja wulgarnego jezyka,bo to nie jest napewno temat,w ktorym takie kasliwe uwagi sa na miejscu..... uprawiajac seks zawsze trzeba brac pod uwage zajscie w ciaze,ale odpowiednie zabezpieczenie daje duuuze gwarancje,takze chyba nie warto odbierac sobie przyjemnosci i radosci z uprawiania seksu,wiem,ze to nie latwe i obawy zawsze beda, ale racjonalne myslenie i spokoj oto chyba najlepsze lekarstwo....:D a jesli ktoras sie zdecyduje na seks po slubie to tez pieknie,ma to swoj cudny urok:D:D:D:D pzdrawiam was i nie schizujcje:D

Gość odpowiedzcie
ja jzu wiem ze nei bede ryzykowac i seksu absolutnie uprawiac nei bede, wiem ze to zawsze ryzyko i dlateo nawet przy nieplodnych dniach , wlzeniu kilka razy , okresach i testach tak schizuje, jedyna 100% metoda jest abstynencja i mam nadzieje ze jak juz ten okres dostane to sie uspokoje i nei bede wiecej wymyslac, a jesli nei edzie seksu nei bedzie stresu

Gość odpowiedzcie
nadal okresu nie ma, ale zaczynam si edenerwowa, z tego co piszecie ciaza neimozliwa ale to opoznienie mnie do stresuje strasznie, tak bardzo sie boje

Gość odpowiedzcie
nadal bez okresu, cycki duze, wydzieliny sporo bialej czyli tak jakby przed okresem a tu nic, juz zaczelam wierzyc ze te testy i miesiaczki nie mogly sie mylic i nie zostane mamusia a tu klops, wiem ze to 31 dzien ale ja juz swiruje

Gość odpowiedzcie
czesc dziewczyny, doczekalam sie okresu, mam nadzieje ze bedzie trwal tyle co zawsze i bedzie normalny, to juz trzeci po stosunku plus tyle testow ujemnych, mam nadzieje ze uwierze wreszcie w to ze w ciazy nei jestem, bo same napiszcie to przeciez jest chyba neimozliwe w tej sytuacji

Gość odpowiedzcie
zaczyna mnei to przerazac, kolejny okres a nei jesem spokojniejsza, mimo okresu utrzymuje sie niewielki bol piersi i sa wieksze, ja naprwde zwariuje , pewnie zrobie kolejny test jutro 62 dni po stosunku, ta obsesja mnei przeraza

to tylko schiza bo ciazy na sto procent nie ma ciazy......sledze twoj watek i zyc ci nie dam jak nie dotrze do mozgownicy,ze NIE JESTES W CIAZY

Gość odpowiedzcie
coraz bardziej niepokoi mnei to ze nei trafiaja do mnei logiczne argumenty, kurde ja chyba zeschizowalam zupelnie, to mnei przeraza maksymalnie

czy można być w ciąży i dostać okresu?

Gość odpowiedzcie
czytalam niejeden post w ktorym dziewczyny pisaly ze mozliwe dlatego sie tak niepokoje, jeszcze mysalam ze ewentualnei jakies plamienie moze byc ale one pisza ze mialy normalne krwawienie jak zawsze przec z miesiace np, stad moje obawy

Jakie są najlepsze testy ciążowe?

Jakie są najlepsze testy ciążowe?

Gość odpowiedzcie
nadal mimo trwajacego okresu nei moge sie uspokoic, to juz chyba nigdy nei nastapi, boje sie mimo pewnych objawow ze nie jestem, nie umiem logicznie myslec, powiedzcie mi czy jest mozliwe zeby az tyle testow sie mylilo i zeby miec najnormalniejsze okresy mimo ciazy??jestem juz bezradna