Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

była nigdy nie była

Wpadł po niecałym miesiącu

Polecane posty

Miałam chłopaka,odszedł.Związał się z panną z dzieckiem,którą zapłodnił po niecałym miesiącu znajomości.Niedługo biorą ślub.Gryzie mnie to,że wolał ją ,a nie mnie.Zrobiłabym dla niego wszystko,kiedyś,Z drugiej strony czy taka para,która tak krótko się zna może byś szczęśliwa?

Gość oczywiście że może
mam znajomych którzy wpadli po dwóch tygodniach. Są małżeństwem już 15 lat, bardzo szczęśliwym zresztą

Gość Może takmoże nie
Mam dwadzieścia lat...i może jak na swój wiek troche staroświecka,ale po miesiącu znajomości seks?!Hmm..pomijając ten fakt sądzę,że takie zawiązki są conajmniej chore...Wiązac się tylko z ppowodu dziecka?Nie wróży chyba to nic dobrego...

Gość Może takmoże nie
Ale nie neguje tego,że równie dobrze moga byc szczęliwi...chociaż ja takiego przypadku nie znam osobiście

Gość sc
ja wpadłam po 3 tygodniach ,i jestem szczęsliwa BarDZO

Gość złapała go
wiedziała, że ty chciałaś dziecko byłaś jej rywalką poza tym nie miała kasy i pracy cwane babsko

Autorko,wydaje mi się,że żałujesz swojego byłego \"biedactwa\".Nie wygłupiaj się i nie martw.udowodnił,że myśli tym,co ma między nogami a nie tym co ma między uszami i chyba dostał nauczkę.Ciesz się z tego zamiast zastanawiać się,czy bęzdie szczęśliwy.Śmieszne.

Gość kgkk
nie powinno cię obchodzić co jest między nimi (nie sądzę żeby coś super zważywszy na okoliczności ale nieważne), skoro on odszedł od ciebie trzymaj się, jego olej niech się użera z dwojgiem dzieci, w tym jednym cudzym ;PPP

Gość kwaśna pomarańzca
Zgadzam się z osobą nade mną.Na głupotę lekarstwa nie ma.Może to kara za to,że Cię zostawił.Tak sobie to tłumacz,bo raczej tak jest.

Gość nie ma sensu
to zadna kara.. ot miał wokol siebie wyrachowaną:) nie wzieła tabsow i tyle, wiedziała, ze on kocha ex, ze ex chciała z nim dziecka, własnie za duzo wiedziała i wykorzystała to czemu on ma byc ukarany albo ona? oboje sie kochaja wlasnie to ona powinna byc ukarana ta wyrachowana do dzieła juz w lutym:P jupiii