Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drakulinka80

Rocznik 80

Polecane posty

Gość eevvee80
to ja, rocznik 80.,dokładnie 26.09/lubelskie Chyba nie ma nas za dużo.

Gość donia.27
Ja też z tego rocznika dokładnie 23.02, czuję się bardzo, bardzo młodo

Gość woodku
witam ja równiez jestem z rocznika 80 pozdrawiam wszystkich :)

Nio rocznik 80 rozczarowałam się :( Chyba nic w zyciu nie osiagnęlismy, nic nie widzieliśmy i nic nie mamy, bo nikt się tutaj nie chce wypowiadać A moze jest to juz rocznik na wymarciu ????????????????????

wiola80 skad ta smutna mina??? bylo ciezko...jestesmy ludzmi stanu wojennego, pamietamy jak stalo sie w kolejkach po chleb....tasiemcowych, pamietamy smak kleistego i lepiacego sie do wszystkiego kisielu..jakiego juz nie ma, pamietamy halaty noszone w podstawowce, oranzade w proszku albo oranzade w woreczkach i wiele innych fajnych rzeczy...cudo!!

zlecialo, zleciało kto by pomyślał, ze czlowiek tak szybko się starzeje Oj tak i jeszcze pamietam koleje w miesnym i za kawą. O jezu rewelka !!

Gość fggggdgddg
ja też rocznik 80, zgłaszam się. Uważacie sie za szczęśliwy czy pechowy rocznik?

Gość fggggdgddg
halo??

Gość marynatka
a ja jestem rocznik 81 wiec sie nie nadaje do tego topicu:D za mloda jestem:D

Gość fggggdgddg
różnie to bywa, raz na wozie raz pod wozem... ale chyba jednak to dobry rocznik... jak wino im starszy tym lepszy

Gość fggggdgddg
marynatka a my to już młodzi nie jesteśmy?!

Gość marynatka
JESTESCIE !przeciez to tylko rok roznicy miedzy nami:D

rocznik 80 to WYJTKOWY ROCZNIK....no nie mowcie ze nie czujecie sie wyjatkowi ;) przeciez jestesmy mlodzi, zdolni, ambitni, nauczeni pokory (dzieki temu co dzialo sie po \'79), uczuciowi, kolektywni :P, bystrzy no i juz cos w swoim zyciu doswiadczylismy

Gość marynatka
no i co jest z Wami?a tak w ogole to przepraszam ze sie wtracam bo przeciez nie jestem z rocznika 81:D

Gość fggggdgddg
My z przełomu jesteśmy... i to ma swój urokbo mamy jakąs perspektywe

Gość marynatka
to znaczy z rocznika 80:D

Gość fggggdgddg
a jak sie Wam układa życie? ja skońcyzłam studia ekonomiczne, jestem mężatką od 4 lat, na razie bezdzietna.

ja bronie sie 19 lutego..bede nowym mgr (magazynierem :D ) i chyba wyjade z polski, koncze socjologie i nie widze mozliwosci dorobienia sie tutaj...choc troche zal

Oj tak kolektywna masz rację jesteśmy mlodzi, ale mamy juz jakies zyciowe doswiadczenie (co prawda nie musi sie to przekladać na zyciową mądrosc, ale zawsze cos). Ja jestem po obronie dokonałam tego cudu we wrzesniu 2006 roku (niestety po rocznej przerwie) Miałam małe zawirowanie i nie mogłam sie jakos zabrać do napisania pracy i jej obrony ale juz za mną Jestem mężatka od 6,5 roku (we wrzesniu rocznica), mam dwoje berbeci (5 i 2 lata) Nie pracuje jeszcze (niestety), ale szukam czegoś co by mnie fascynowałao (najbardziej to pewnie praca naukowa, ale niestety nie mogę sobie na o pozwolić ) Zapraszam innych do wypowiedzenia się o sobie

Gość +ja
Witam i dopisuje sie do szanownego grona 27-latkow :)

Gość 08.10.1980
I ja tez 1980:) Pozdrowionaka z Wrocławia Jesteśmy jeszcze młode, piękne, całe życie przed nami:) A macie też tak, ze czujecie sie na 20lat?? BO ja na pewno nie na wiecej, nieraz nawet zastanaiwa sie czy nie mam problemów 15-latek :) hehehe

wiesz co ciagle mam wrażenie,z ę mam 23 lata i nie umiem sie przyzwyczaic do innej mysli. Jedyne co mnie sprowadza na ziemie to jak popatrzę na córkę (ma 5 lat i jest mi do pasa). Ale wtedy najczęściej sie zastanawiam czy to mozliwe,z ęby toto było moje ??????? Oczywiście to był żart, bo ONA jest MOJA. Podobno mój klon !!!