Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierzaca w to

STOSUNEK 13 DNIA CYKLU I 2 KRESKI

Polecane posty

Gość niewierzaca w to

nie rozumiem kochalam sie 13 dnia cyklu a cykl moj wynosi 31 dni i wyszlo ze jestem w ciazy przeciez to nie zgodne jakos

Gość czerwone
ale owulacja nie nastepuje dokladnie w polowie

Gość czerwone
moglas juz miec wtedy dni plodne

Gość haaaassder
gratuluje!!! Wynika z tego ze jest to mozliwe :) wiesz-organizm kobiety jest nieprzewidywalny :) jak ty to zrobilas...? ja tez chce zajsc w ciaze i nie moge :( mam pytanie a czulas bole owulacyjne? miewasz w ogole te bole? wiedzialas ze owulacje mialam 13 dnia? czy kochalas sie 13 dnia? jak to bylo?

Gość ol
szczęściara

Gość nowelkammm
to byl stosunek we mnie skonczyl to fakt ale przeciez plemniki nie moga zyc tak dlugo ,zreszta mi sie zawsze wydawalo ze skoro ja mam cykle dlugie 31 dni to mnie ciaza ominie a tu cos takiego

Gość nowelkammm
ostatnio to czulam bol jak mialam sluz taki dlugi ciagliwy ,ale wcale nie byl taki rzezroczysty tyklo jakis jakby z krwia ,zawsze mialalam problemy z okresem kiedys dlugie cykle nawet 3 mce nie mialam okresu ,pozniej schudlam bralam luteine i okres wrocil normalnie tylko ze nie tak jak w ksiazkach pisze 28 dni ,czesto tez kuly mnie jajniki wiec zawsze myslalam ze jestem bezplodna i nie myslalam ze kiedys bede w ciazy

Gość haaaassder
czylo kochalas sie w 13 dniu cyklu?? a kiedy mialas owulacje?

Gość haaaassder
nie no wlasnie klucie jajnikow to owulacja, przynajmniej ja tak mam..

Gość nowelkammm
wychodzi na to ze 2 dni pozniej doszlo do zaplodnienia,a plemniki zyly tak dlugo-sama jestem w szoku mam 30 lat

Gość no to jeszcze raz
a skad wiesz, ze tym razem byłby to cykl 31 dniowy.......moze ten miał być krótszy, wiec i owulacja wcześniej i jest dzidziuś :)

Gość nowelkammm
tak mi wyszlo z obliczen ze 3 mce po rzad mialam cykle 31 dni dokladnie,wczesniej 30,29 ale najczesciej wlasnie31 nie wiem dlaczego tak moj organizm ma moze to przez to ze kiedys mialam wlasnie zaburzenia hormonalne

Gość haaaassder
no wlasnie.. tez tak moglo byc.. wynika z tego ze naprawde niczego nie mozna byc pewnym ehh... ja sie kochalam w 14 dniu tez przy 30 dniowych i zobaczymy co z tego wyniklo :/

Gość nowelkammm
musisz byc na wszystko przygotowana :D

Gość jagiennka
nowelkaam ---> ale Ty się chyba cieszysz co nie ?? :) :) :) :)

Gość Dziwni jesteście
zrób jeszcze raz test.a jak wyjdzie pozytywny ,wal do ginekologa.Liczenie dni cyklu i liczenie na to, ze to metoda antykoncepcji to niestety żadna metoda.Wspołczuję.

Gość haaaassder
no wiem wiem :) Twoja historia bardzoo napawa mnie nadzieja ale cos mi sie wydaje ze i tak nic z tego :(

Gość nowelkammm
nie wiem czy sie ciesze bo jestem po pierwsze w szoku ,po drugie moje plany byly inne ,po trzecie nie mam zamiary byc z tym facetem wiec?samotne macierzynstwo???zreszta moze test sie pomylil mam nadzieje jutro ide do gin wszystko sie wyjasni ,na razie tylko tu sie podzielilam informacja

Gość nowelkammm
haaaassder-a dlugo sie juz starasz?

Gość haaaassder
uuuu... mam nadzieje ze wszystko pojdzie po twojej mysli.. wiesz-facet jesli nieodpowiedni to na sile nie ma po co sie wiazac :) no a ja sie staram 4 cykl, wiem ze sa osoby ktore o wiele dluzej sie staraja no ale jakos i tak mi smutno co miesiac :( w sierpniu odstawilam tabletki i no i zaczelismy dzialac..

Rudzia ja zawsze tak obliczłam i co nicc z tego nie wychodziło bo okazalo sie ze mi owy wyapda około tzn przed 10 dc albo najpócniej 10 dc a cykle mam 27 dniowe i dlatego nei wychodziło..... nie ma co patrzeć na te kalkulatory płodności bo to bzdura każda kobiet ajest inna i czesto wystepuja odchylenia od teorii.......

Gość haaaassder
Jajeczko1133 a Ty nie czulas bolu owulacyjnego? okolo 10 dnia?? sory ze tak wszystkich o ten bola pytam ale nie mierze jeszcze tempki i jedyna obserwacja sa u mnie bole, ktore co miesiac w polowie cyklu mam..

Gość nowelkammm
to jeszcze nie masz sie co martwic ,ja to mysle ze jak sie mysli wlasnie tylko o tym zeby koniecznie zajsc w ciaze to jest przyczyna ,a jesli nie wierzysz to robi sie psikus tak jak u mnie

Gość gosiaczekk
Czesc dziewuszki.Mam pytanko ja tez sie staram juz dłuzszy czas o dzidzie i nie wychodzi.W tym miesiacu biore clostyrbegyt i mam nadzieje ze pomoze.Ale powiedzcie mi czy mamy sie starac codziennie czy co dwa dni zeby plemniczki były mocniejsze.Jak jest lepiej.Pozdrawiam:)

takizawod mialam wczoraj.... meza nie chce tym obciazac to zameczam was:) on juz ma dosc sluchania 24h... i ciagle mam nadziejeze to @ w pierwszym mies ciazy...

Gość spokojnie to tylko awaria
Największym wrogiem jest własna psycha.Im bardziej chcecie tym bardziej nie jesteście.A plemniki im częściej używane(?)hm,jak to nazwać,tym słabsze.

Gość 26 i pół
Kochane, plemniki żyją do 72 h, a więc jeśli owulacja przypadła na 15 stycznia, to plemniki z 11 stycznia mogły już nie wytrwać do owlacji, a 16 stycznia było już za późno. Poza tym...może owulacji wcale nie być. Pozdrawiam!

Gość kochane
plemniki w śluzie typu płodnego mogą przeżyć do pięciu dni, więc zapłodnienie jest możliwe :)

Gość haaaassder
jajeczko zyje jeszcze chyba 12h po owulacji wiec tez mozna zajsc w ciaze po niej :)