Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patologia bleeee

która z was nosi pluszowy kapelusz

Polecane posty

Gość patologia bleeee

oraz adidasy? chce się przekonac o s tylu naszych forumowiczek.

Gość supermodna pani jadzia
Ja noszę adidasy i berecik z antenką. I nikomu nic do tego

Gość Dziwni jesteście
i ja też.Zeby zakpić z modnych lasek, które oprócz czubka swoich własnych, modnych butów niczego innego nie widzą.

Ciekawe co by taka jedna z druga powiedzialy na Salvadora Dali, ktory na pierwsza randke z Gala przyszedl z pachami wymalowanymi na niebiesko, hehe.

Gość wkładowiczka
a to teraz jest tredny kapelusz?

Nie mam,ale za to założę niebieskie pluszowe futerko :P P.S Jak zrobić 20 cm odrosty na krótkich,rudych włosach?

Gość wkładowiczka
no cos Ty? pluszowe futerko w kolorze niebieskim?Kurcze ja chyba sie juz nie znam na modzie. Skąd wy wytrzaśniecie teraz pluszowe futerko?

Gość dziubdziubek
wkładowiczka- a nie widziałas jak biedne kobiety chodza ubrane? W pluszowych futerkach:D

Gość blech..ale pitolicie
ja nosze kapello :)

Gość wkładowiczka
aaaaaaa o takie futra wam chodzi? Miała moja mama kiedys takie jak byłam mała, raz nawet je pożyczyła mi do kościoła. Furrora była:) No ale teraz bym nie odważyła sie go włożyć. Chyba juz zresztą go nie mamy.

Gość Dziwni jesteście
A ja zaraz wyskoczę do popularnego " Przewalaka" i zafunduję sobie za 1,5 PLN kapelusz albo super "trendy" futerko- rocznik 72 :) I wyskoczę w nim "na miasto" popatrzyć sobie na wielkie zdziwienie super modnych lasek ;P

Gość Dziwni jesteście
enamorada wybacz ale niektóre dziewczyny zapytaja się Ciebie za chwilę, kto to był ten Dali, moze jakis słynny kreator mody :P

Gość wkładowiczka
kiedys moja mam miała takie sztuczne futerko białe. tez pozyczała mi, ale teraz to by był obciach jakbym to włozyła:) Ja pamietam tylko kurtki dzinsowe takie dłyższe bądz męskiego kroju cos jak katany z białym kożuszkiem. Chodziłam w takim. :D Oj ale juz dawno wyrzuciłam, a niedawno widziałam w takim pewną panię. Byłam zaskoczona, no ale cóz. Moze jej sie podoba. I kurtki z liskiem , niemiałam niestety:( Ale teraz nie ubolewam ,że nie mam takowej:)

Gość wkładowiczka
rocznik 72:D

Gość wkładowiczka
tez miałam beret tak zakładany na bok:D, a czapki uszatki za chiny niechciałam włozyć. A moi rodzice chodzili:D

Trzeci topik tego dnia krytykujacy strój ulicy zwłaszcza pań po 50 tce.Jakaś małolata się nudzi zakłada durne topiki!

Gość Dziwni jesteście
moja kumpela, która uwielbia te sklepiki , znalazła kiedyś bluzeczkę żywcem wzietą z lat 70-tuch.Moze to tylko udana stylizacja,a le obie lubimy wierzyc ,że trafiła się jej taka " staruszka " :)

Futerko może wygrzebię w lumpku.Aco,jak szaleć to szaleć:D

Gość futerko w białe plamki
ale lata 70te to nie to samo co ubrania sprzed 20 lat przeciez. Ubierając sie na lata 70tce jestesmy modni a ubierając cos co nosiło sie z 15-20 lat temu oznacza bezguście i starą szafę:)

Gość futerko w białe plamki
znam jedna pania po 50tce w sklepie agd pracuje. zawsze włosy zadbane, uczesane, podkręcone,korale - perły, elegancki makijaz. moze za ostry ale widac ze starała sie byc elegancka i zadbana . lepsze to niz patrzenie na ekspedientke w poobgryzanych paznokciach, z 4 na krzyz zębami, odrostami i tłuszczem na głowie. Do tej zadbanej az przyjemniej jest wejść.

A może to sterana pracą matka takiej młodej,modnej,wykształconej idiotki?Dla niej już nie starcza,bo córcia musi mieć...

Gość futerko w czarno białe plamki
a ja dziś włozyłam czapke i szalik nie do kompletu. Wstyd mi było iśc ale cóż, nie wyschł. Widziałam na siebie zrok ludzi w futerkach w kolorze niebieskim i w białe plamki

na myśli miałam założycielkę poprzedniego topiku,żeby nie było.

Gość futerko w czarno białe plamki
jak to nie starcza? pracuje to na jednego zęba sztucznego może odłozyć. Jakby załozyła perły za 8 zł tez by sie nic nie stało i od razu by wyglądała lepiej. I te włosy- nie mogłaby chociaz umyc? Wiadomo,że od czapki sie włosy przetłuszczają. Nie ma usprawiedliwienia na brak higieny.

Gość żenada jak czytam cie
piszesz o załozycielce topiku ze jej mama od siebie odjeła by dac jej? a skąd ty mozesz wiedzieć? Moze własnie jej matka chodzi elegancko ubrana i córka tez? moze stac je na to? a moze maja smak,? a moze nie mieszkają razem i obie pracują? Nie oceniaj tak. Ja nie moge tez patrzec na brak higieny u kobiet. papieros w ręku, paznokcie brudne, włosy tłuste, buty obłocone, pomijam niemodne.I mówisz tu ,że córce dała a o siebie nie umiała zadbać?

Ja raczej o tych niemodnych.A brud nie jest domeną starszych.