Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko1

To najpiękniejsze uczucie/doznanie...

Polecane posty

Gość pytanko1

- pierwszy pocałunek - pierwsza kostka czekolady - patrzeć na dolinę ze szczytu góry - jechać z górki na rowerze i czuć we włosach wiatr - słyszeć ulubioną piosenkę, która powoduje ze całe ciało chce tańczyć ... a wasze?

czuc sie najwazniejszą osobą w zyciu Swojego Partnera:) -pierwsze zblizenia z ukochanym...jak to daaawno było...:D -słowa Kocham Cie (szczere) -czuć sie KIMŚ -czuć wiatr we włosach w czasie spacerów po plazy -Zachód Słonca na spokojnym morzu.... :D

-ciepła kąpiel -ręczniki prosto z suszarki - to uczucie gdy dostrzegasz ukochaną osobę na końcu peronu - a potem juz jesteś w jego ramionach.... 🌼

Gość ascasdd
- patrzeć na dolinę ze szczytu, yeah dodam że dla mnie jeszcze lepiej stojąc tam na nartach a potem zjechać smaganym wiatrem po policzkach - dotyk ukochanego - spacer po lesie - oglądanie ukochanego zwierzęcia biegającego radośnie - patrzenie jak ukochane zwierzę z zacięciem zajmuje się czymś ciekawym - słuchanie jak twój ukochany mówi coś czułego o tobie przez sen - bose stopy na zroszonej miękkiej trawie blablabla - słuchanie metalu gdy zagrzewa do większej wściekłości... a co... no i sporo jeszcze

pierwsze Nasze spojrzenie moment zaśniecia po długim i ciezkim dniu pierwsze zanurzenie stóp w plażowy piasek pierwszy wiosenny ciepły deszcz... pierwsza płyta nowo odkrytego artysty... pierwsze wyznanie... zaskoczenie... pierwszy rok na studiach;) pierwszy śnieg... zapach lasu... szum morza... pierwsze truskawki... pierwszy dzien wakacji;)

Gość ascasdd
co tam jeszcze: - jak wracałam do domu z właśnie kupionym szczeniaczkiem na rękach - gdy obudziłam się a zasypiałam chora, bardzo źle się czując, w domu mojego partnera i pierwsze co zobaczyłam to jego siedzącego z książką i czuwającego nad moim snem, szok...

Gość pytanko1
- siedzieć na drzewie i machać nogami :)

Gość ascasdd
- czysta zimna woda na kaca - dobrze odbita piłka w tenisie - kosz w koszykówce - samodzielnie spisany i wykonany utwór muzyczny, lepiej niż w oryginale - położenie się w świeżej pościeli - odkrycie że pokój hotelowy jest idealny - powrót z psem z zajęć z obrony i to poczucie że jesteśmy niezniszczalne, choć tak cudownie zmęczone i brudne

-jechac ze swoja Kobieta w gory swoim Pugiem 205 z otwartym szyberdachem w piekny sloneczny dzien -sluchac sobie podczas jazy I - \"Cursed we are\" - delektowac sie Okocimem Mocnym (tylko dla orłow) -miec wolny dzien od pracy :))

Gość koooooooooooooooooooocham
* pozostawic slad stop w nienaruszonym jeszcze sniegu * wpasc w piasek na plazy i biegac do upadlego * biegac jak dziecko po lesie i scigac sie z psem * lowic ryby o zachodzie slonca, gdy tafla jest spokojna * polozyc sie w sierpniu na slomie swiezo skoszonej na polu i liczyc chmurki * odkrywac nieznane mi tereny * zachwycac sie codziennym widokiem tych samych budynkow * lezec i odnajdywac w zegarku na scianie nowe rzeczy * bawic sie rekoma w kaluzy z blotem * przytulac sie do drzew * obserwowac zwierzeta KOCHAM PO PROSTU ZYCIE, choc czasem daje mi po tylku :(

Przytulić się do Mojego R. i oglądać z nim Slonće Jego wędrówkę po Niebie;) - patrzeć w oczy Ukochanego Kochać i być kochaną:):):) Móc napisać coś, co powstalo dzięki Niemu;) Mój złoty skarb;)

-zasypiać i budzić się przy ukochanej osobie -w zimne wieczory siedzieć przy kominku z kubkiem kakao -sluchać szeptu ukochanego -wiedzieć,że mamy po co i dla kogo żyć

Gość ascasdd
"Móc napisać coś, co powstalo dzięki Niemu" tzn mieć o czym napisać dzięki temu że on jest z tobą, tak? dobre, naprawdę dobre!

Gość ojjjjjjjjjjj
kiedy w koncu uwalniasz sie od wampirów energetycznych

Gość ojjjjjjjjjjj
a z tym pierwszym pocałunkiem się nie zgodzę, przereklamowane

Gość ojjjjjjjjjjj
to uczucie gdy dostrzegasz ukochaną osobę na końcu peronu- z tym sie zgodze ;)

Gość ojjjjjjjjjjj
to uczucie gdy dostrzegasz ukochaną osobę na końcu peronu- z tym sie zgodze ;)

Gość Pierwszy raz
postawić noge na Times Square w Nowym Jorku i czuć sie jak pepek swiata wtedy:)

Gość Insomnia_E
- Widok nadjeżdżającego tramwaju, na który sie czekało, gdy na dworze siarczysty mróz, - Pierwszy kęs 3Bita, gdy zaczyna rozpływać sie w ustach, - Gdy pierwsza wypłata napływa na konto (choć to bardzo szybko mija w zderzeniu z kapitalistyczną rzeczywistością, zazwyczaj na długo przed upływem miesiąca) ;) - Poczuć aromat świeżo zaparzonej kawy, - Poczuć zapach skoszonej trawy, - Stąpanie po nagrzanym piasku, - Widok dwojga starszych ludzi, którzy wciąż się kochają i szanują i wiele innych drobiazgów

Gość ironia
-zobaczyć woje nowo narodzone dzieciatko - powiedzieć tak -patrzeć jak dziecko śpi _patrzeć w nibo i czuć wiatr we włosach a tak na koniec mieć mega orgazm