Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proste pytanie

proste pytanie

Polecane posty

Gość proste pytanie

po ilu dniach test ciążowy jest wiarygodny?

Gość haaaassder
W dzien spodziewanej @. wczesniej moze wyjsc ale i tak zazwyczaj nie wychodzi wiec najlepiej poczekac.

po 6-7 dniach jest wiarygodny w 99%...czasami możesz być w ciąży a może Ci nie wyjśc jeśli zrobisz za wczesnie albo test jest z wadą wrodzoną:)....w drugą stronę tzn ze nie jetseś w ciąze i Ci wychodzi się raczej nie zdarza....

Gość proste pytanie
słuchajcie 6.01 miałam miesiączke przeczekałam, później , 10.01 zrobiłam test - negatyw, 14 - tez negatyw, 29 tez negatyw. Jest jakaś możliwosc pomylenia się testu? Czy mogę już spać spokojnie?

Gość proste pytanie
oczywiscie kupowalam za kazdym razem nowy test zeby nie było ;) 2 pre-testy i jeden mama test

Gość proste pytanie

Gość malaga tiki taki i kasztanki
Człowieku czy Ty jestes normalna? Zadaj sobie to pytanie zanim kupisz kolejny test. Jeszcze ci się dobrze okres nie skończył a Ty juz testy robisz....weź się lecz.

Gość proste pytanie
boże tamten zrobiła dla spokoju sumienia po prostu,a ten 14 i 29 zeby przestać się zamartwiać! Aż taką zbrodnie popełniłam? :|

Gość proste pytanie
ma to jakikolwiek wpływ na wyniki? Po prostu oczkuję odpowiedzi : Czy test zrobiony po 14 i 19 dniahc od stosunku,jesli wyszedł negatywny to jest wiarygodny?!

Gość proste pytanie
dziekuje mia uspokoiłaś mnie :)

Gość kasienka199
słuchajcie mam duzy problem. duzo ćwicze mam miec zawody w aerobiku wiec cwicze kiedy moge. ale jakos 1.5 tygodnia temu miałam miłą noc z moim chłopakiem... pekła nam prezerwatywa ale do wytrusku jeszcze było daleko. teraz jakies 4 dni temu miałam miec okres i go nie ma sądzicie że moge być juz w ciązy czy to od stresu i przemęczenia. fakt bardzo sie tym stresuje i nie wiem czy to tego nie pogarsza. NAPISZCIE PROSZE SZYBKO CO O TYM SĄDZICIE.

Gość Łukaszek 123456789
mam takie pytanie dzisz bylem dziewczyna na badaniu HCG to jest teraz połowa okresu i czy wynik bedzie dobry??? a jest ruznica kiety cie bujdze na to badanie mozna kazdego dnia czy nie prosze

kasienka na pewno nie jestes w ciązy. gwarantuje Ci to

Gość marieeee
ehhh a ja siedze i sie zamartwiam co z tym testem. robic kolejny czy nie? no cholera,po 29 dniach to chyba nie było prawa pomyłki?!

nie ma mozliwosci by test sie pomylil bo tylu dniach

Gość proste pytanie
to się cieszę. Mia,dziękuje po raz kolejny.

nie ma za co:) po 29 dniach to by wyszedł Ci nawet z wieczornego moczu, każdy test, w kazdej pozycji i w kazdej pogodzie ;)

Gość kasienka199
mia na pewno?? ja tu sie zamartwiam.. no ale to kiedy go w koncu dostane????????????????????????? jak tak duzo ćwicze i sie stresuje to ile sie jeszcze moze spóźnić??? a co cie tak przekonałao ze na bank nie jestem w ciąży

kasienka zeby zajsc w ciaze trzeba skombinowac plemniki;) które nawet gdyby pojawiły się w płodne dni w Twoim wnętrzu zapłodniłby by Cię na jedyne ok 80%.... w prezerwatywie nie było plemników. plemniki w płynie ejekulacyjny ma mikroskopijny procent facetów...poza tym plyn ten wydobywa się przed wytryskiem do którego jak sama piszesz było...wiec w czym problem:) wspomnisz moje slowo że nie jestes

Gość proste pytanie
ehheh ciesze się Mia,że mowisz ze po 29 dniach test nie ma prawa się pomylić. ulżyło mi. naprawdę:)

Gość kasienka199
dziękuję kochana:*:* a jezeli z prezerwatywą był wytrysk ale potem zakonczył sie stosunek to tez mozebyc jakies prawdopodobienstwo ze cos bedzie???

szczerze Ci powiem że nie rozmiem pytania...był wytrysk w prezerwatywę?

Gość kasienka199
tak

jesli wytrysk byl w prezerwatywę ale penis nadal był w Tobie a prezerwatywa nie pekła ani nie zsunęła się to też nie ma możlwości...przeciez tak się wszyscy kochają:)penis po wytrysku jest jeszcze przez parę chwil twardy wiec nasienie się nie wydostaje z końcówki prezerwatywy bo wilgotny lateks za bardzo przylega do członka:) spokojnie:)

Gość p p up