Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Małgosia***

Nie znamy się.

Polecane posty

Gość ***Małgosia***

Jakie to dziwne uczucie. Być z kimś kawałek czasu, a po rozstaniu udawać, że się nie znamy. Przechodzimy obok i nie widzimy się. Każdy ma już swoje życie, jak najbardziej piękne, ale dziwnie tak udawać, że nie znamy się....

to co napisalas jest strasznie dziecinne...tzn.to przechodzenie obok siebie po zerwaniu......nigdy tak nie mialam i nie zamierzam.,.....zawsze jest pokój miedzy mną ,a moimi byłyi....po co mi zbędne konflikty i glupie miny..... pozdrawiam

Gość ***Małgosia***
To nie odemnie wyszło. To on 24letni facet zachował się jak dziecko i uznał, że skoro z nim zrywam, to nie chce mnie znać. przykre to..

Gość elizabeth o_O
pamietam wszystkie dobre dni przyrzekam mowilas nic nie rozlaczy nas przechodzisz obok nie widzisz mnie juz mnie nie ma jestem powietrzem nie znamy sie byc moze kiedys spotkamy sie bedzie jak wtedy tak bardzo kochalas a udajesz ze nie znamy sie nie znamy sie noc nie zmienia sie w dzien dla cibie nie ma mnie nie znamy sie nigdy nie bedziesz obca mi napewno zawsze mozesz do mnie przyjsc zapomnialas wszystkie dni dlaczego nie chcesz zostac wolisz wysc byc moze kiedys spotkamy sie bedzie jak wtedy tak bardzo kochalas a udajesz ze nie znamy sie nie znamy sie noc nie zmienia sie w dzien dla cibie nie ma mnie nie znamy sie

Gość ***Małgosia***
:)

Małgosia niooo to widac jaki on dojrzały...:/ masakra pozdrawiam Cie i nie zamartwiaj sie tym;);) jesli nie chce to nie! jego wybór.potem bedzie zalował:*

Gość ***Małgosia***
od zerwania minęło 2 lata. a bylismy ze soba 4 lata... heh... faceci są czasami jak małe dzieci..

Małgosia nio to kawałek czasu minął.... a nio faceci mają juz taką nature i nic sie na to nie poradzi:):) chooociaż są wyjątki!! :) buzki:*