Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natali01

RÓŻ NA POLICZKI-jaki?

Polecane posty

Gość natali01

Chciałabym kupić sobie róż na policzki żeby robić ładne rumieńce. W sklepach jest duży wybór kolorów i odcieni i nie mogę się zdecydować:( Czy któraś z Was może stosuje taki kosmetyk i jaki jest najładniejszy kolor. A może odcień różu dobiera się do urody? No nie wiem!- błagam pomóżcie!.

Gość echech
bourjois nr 34, rose d'or sliczny:)

Gość echech
polecam dla blondynki, śliczny delikatny opalizujący róż:)

Polecam Blush Delicieux L\'oreala. Daje bardzo delikatny i naturalny efekt, co chyba dosc wazne u poczatkujacych;) Ja mam odcien 04 Rosewood, jest tez jasniejszy roz. Fajny jest tez taki brzoskwiniowy odcien:) Zreszta, w Rossmannach sa testery, takze mozesz sobie sprawdzic. Ale naprawde polecam:)

Gość natali01
Wielkie dzięki A jaki najlepszy będzie do ciemnych wŁosów Czy moge Was prosić o podanie cen tych kosmetyków

Gość yffhjgkjg
Kiedys czytalam w jakiejs babskiej gazecie ze kolor rózu powinien byc taki jak naturalnie zarumienione p;oliczki po przebiegnieciu kawłka drogi. ze swojej strony polecam róze bourjois (35 zł) ja używam nr.95 rose de jaspe

Gość sprawdź sobie na stronie
kosmetyków Bell, tam masz kilka typów urody i dobrane do nich odcienie m.in. różu. Kosztują parę złotych więc możesz śmiało eksperymentować.

Gość nhhhjjjjj
jasny typ urody różowy róż, ciemny odcień brzoskwiniowy Ponadto różowy róż odmładza. Na wieczorne wyjście może być bardziej wyraźny kolor, np brąz. Ja mam róż Oriflame i jest dla mnie ok, ale koniecznie muszę wypróbopwać róże bourjois skoro tak wszyscy chwalicie.

Gość to zalezy od odcienia
cery a nie od tego czy jest jasna czy ciemna. Do jasnej cery niekoniecznie pasuje różowy jeśli ta cera jest w ciepłym odcieniu. Wtedy bardziej odpowiedni będzie ciepły odcień np. brzoskwiniowy.

Gość nhhhjjjjj
to właśnie miałam na myśli tylko tak niefortunnie to nazwałam. poza tym tu chodzi też o oprawę oczu np a nie tylko o kolor skóry. Dzieki za poprawienie mnie

Gość jeżeli masz zimy kolor włosów
i cery, to tylko zimny odcień różu, Jeżlei masz ciemne włosy i jasną, bladą cerę, to różowy nawet landrynkowy róż będzie super. Tylko nie można przesadzić z ilością. A jeżeli masz ciepły docień włosów, rudawy, zielone lub orzechowe, ciepłe oczy, oraz zółtawą, ciepłą skórę, to ciepły odcień różu. Bourjois- świetnie się nakłąda, jest raczej matowy, nawet te opalizujące wersje, bardzo naturalny, trudno z nim przesadzić. Kosztuje 42zł, niektóre pormocyjne kolory 36zł. L'oreal- bardzo dobry też, ale już bardziej połyskujący, trochę łatwiej zrobić nim smugi, przesadzić z ilością, no i nie jest tak naturlany, raczej bardzo połyskujący, ma mnóstwo małych drobinek. I duuuuużo mnie kolorów do wyboru:) Kosztuje ok. 42zł też. I jeszcze róże Chanel są świetne. Poza tymi trudno znaleźć naprawdę dobre. Bourjois i Loreal sa najlepsze ze średniopółkowych, Chanel z wysokiej półki.🖐️

Gość kicia34
Dziękuję Wam dziewczynki za rady . Na pewno coś wybiorę już mi teraz będzie łatwiej:)

Gość gość
tylko i wylacznie mineralny z annabelle, po innych mi krostki wyskakiwały na kościach policzkowych:)

Gość gość
też lubię annabelle, tanie i naprawdę dobre, mam też ich korektor antybakteryjny, fajnie maskuję co trzeba ale i przygasza wypryski,.

Gość gość
ile kosztuje ten róż zannabelle? mam skórę z wypryskami i kosmetyczka mi mówiła, żeby się przerzucić na kosmetyki mineralne, a annabelle ma dobre opinie, jak czytam...

Roz nie koniecznie jest teraz w modie, zdecydowanie bardziej polecam brazery, konturowanie twarzy. ja mam bardzo fajna kredke, dzieki ktorej porzadnie wyciagam rysy twarzy, Contour Crayon z Golden rose, niedrog produkt, latwy w obludze i wydajny.

Gość gość
bourjois jest bardzo dobry, ale tez bardzo drogi, te same efekty osiągam z różem mineralnym annabelle, cena dużo, dużo niższa, jakość polska

Gość samantaye
Ja mam kremowy róż do policzków w sztyfcie w kolorze 01 od eveline, mogę go polecić, jest dobry i niedrogi, co więcej bardzo wydajny produkt. Takie kosmetyki lepiej wyglądają na twarzy, szczególnie jak ktoś tak, jak ja ma suchą skórę.