Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perkusjaIgitara

Biore tabletki 1,5 roku a lekarz nie robil mi jeszcze zadnych badan procz cytolo

Polecane posty

Gość perkusjaIgitara

Hej! Biore 1,5 roku tabletki anty i w ogole jak poprosilam aby mi je lekarz przepisal ( czyli 1,5 roku temu ) to zbadal mnie tylko ginekologicznie, zrobil cytologie i tyle. Nie wiedzialm wtedy ze dobrze jest zrobic przed braniem tabletek badania krwi, tj badania watrobowe itp... Teraz jak biore tabsy wiem ze to bez sensu. Powiedzialam ginowi ze moge ( i chce ) zrobic przerwe w tabl na jakies 2,3 miesiace i we tym czasie zrobic jakies badania na watrobe itp. A o np owiedzial ze nie ma potrzeby robic badan ani przerwy... Czy to jest na pewno dobre myslenie??? Moze moj gin nie dba po prostu o to... A byl taki dobry... Tzn tak myslalam... eh... pomozcie, powiedzcie jak to z wami bylo i ijest!!!

Gość fenomenalna wróżka
ja powiedziałam ,ze boli mnie watroba,bo inaczj by mi nie dała

Gość nhhhjjjjj
to nasze zdrowie więc warto o nie dbać, skoro wiesz jakie badania powinnaś zrobić zainwestuj w siebie i zrób je za swoje pieniądze

Gość perkusjaIgitara
a da sie je zrobic bez skierowania? a powiedz mi, jesli wiesdz, jakie to dokladnie maja byc badania... swoja droga to jest chamstwo zeby lekarz tak to zlewal... wkurzylo mnie to... zastanawiam sie czy nie pojsc do jakiejs kliniki lub innego ginka prywatnie i poprosic o to... no i zrobic sobie cala kompleksowa wizyte... a tego gina miec na jakie przepisanie recepty itp...