Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka96

milosc francuska - ten pierwszy raz

Polecane posty

Nie wiem jak wybrnac z tej sytuacji... moj chlopak prosi, zebysmy sprobowali milosci po francusku... tylko ze mam z tym problem... chodzi o to, ze cierpie na jedna z dosc popularnych jak zauwazylam chorob kobiecych i nie wyobrazam sobie, zeby chlopak mogl wachac ten okropny zapach a juz na pewno nie pozwolilabym mu calowac mnie tam! Wcale nie chodzi o to, ze sie nie myje bo jest zupelnie odwrotnie! Lecze sie, ale to pomaga tylko okresowo. Macie moze jakies konstruktywne pomysly w zwiazku z tym?

Gość astra13
nie wiem co Ci tak tam musi śmierdzieć... może Ty gnijesz?? A tak serio to grzybice może masz, a jest popularna u kobiet podobno jest jak katar... wtedy nie radze Twojemu partnerowi żadnej miłości bo źle sie to dla niego skończy... powiedz że nie lubisz może zadziałą

Gość crejzy
powiedz mu zeby zatkal sobie nos bo bedzie oj bedzie..... walilooooo:)

Gość buahahhahahaha
wylecz nadżerke a później daj mu do lizania

Gość co to jest_
nadzerka? Ja jestem facetem, tez wydaje mi sie, ze moj smierdzi :/

Gość erii
po prostu szczerze porozmawiaj, zaproponuj najpierw może jednostronne pieszczoty jeśli tego chcesz a on odwdzięczy sie póxniej- z procentami :)

Gość przecież
nadrzerka nie śmierdzi! ale debilka!!

Gość a może nosisz
w pochwie rollmopsy? :P

Gość głowę daję ze
filet z PANGI:D

Nadżerka jest chorobą w 100% uleczalną, może Ty pomyliłaś dolegliwości. Bo z opisu faktycznie wskazuje że cierpisz na grzybicę. Tak czy siak, moim zdaniem powinnaś przejść się z tym problemem do lekarza. Hmm a może zmień lekarza bo to dziwne że jest to problem jaki powraca. A co do chłopaka, przemyśl czy nie lepsza by byla prawda. Jeżeli facetowi na Tobie zależy na pewno zrozumie. No i przemyśl czy aby nie jest to tylko wymówka. Bo jak tak to lepiej powiedz prawdę. Pozdrawiam

Gość nie pozwalal
Ja mialam obsesje chyba dopiero po jakis 8 miesiacach zgodzilam sie na minetke i zawsze obsesyjnie myslalam ze to nie ladnie wyglada nie ladnie pachnie nie smakuje... Ale jakos mnie raz facet przekonal.. jemu to nie przeszkadza a jak chce to dla swojego komfortu psychicznego dostaje reczniczek i ide do lazienki...(chociaz nie dawno sie podmywalam) A facetowi zeby zrobic przyemnosc ustami nie mialam nigdy problemow.. Pierwszy razzrbilm po jakis 4 miesiacach razem :)

Gość nie pozwalal
na sie nic nie ma snsu 1)porozmawiaj z nim 2) niech poczeka az bedziesz gotowa A jesli to faktycznie choroba to najpierw m,arsz do ginia

Gość morfea
Faktycznie dziwnie opisujesz ten swój problem, nie wiadomo o co do końca chodzi. Ja też mam nadżerkę i świetnego ginekologa. Nadżerke wyleczy mi specjalnym przyżądem w momencie, kiedy się na to zdecyduje a jak narazie to mogę sobie z nią być i nic się z tego powodu nie stanie. Przede wszystkim nadżerka nie powoduje żadnych nieprzyjemnych zapachów!!

Gość morfea
myślę że tu nie o nadżerke chodzi, bo faktycznie sama mam małą i nie powoduje to żadnych przykrych zapachów. Z moim narzeczonym uprawiamy miłość francuską dosyć często i on to bardzo lubi. Z resztą ja też! Przedewszystkim musisz czuć się gotowa. Jeżeli faktycznie masz problemy ze zdrowiem, to idź do porządnego ginekologa. A z chłopakiem porozmawiaj szczerze. Podejście do sprawy jest bardzo ważne. Musi wiedzieć że np. chcesz ale się obawiasz, albo wstydzisz. Unikniesz dzięki temu niepotrzebnych nieporozumień. POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość morfea
myślę że tu nie o nadżerke chodzi, bo faktycznie sama mam małą i nie powoduje to żadnych przykrych zapachów. Z moim narzeczonym uprawiamy miłość francuską dosyć często i on to bardzo lubi. Z resztą ja też! Przedewszystkim musisz czuć się gotowa. Jeżeli faktycznie masz problemy ze zdrowiem, to idź do porządnego ginekologa. A z chłopakiem porozmawiaj szczerze. Podejście do sprawy jest bardzo ważne. Musi wiedzieć że np. chcesz ale się obawiasz, albo wstydzisz. Unikniesz dzięki temu niepotrzebnych nieporozumień. POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

studentko96,jesli podlapalas jakies zapalenie to fakt mozna to wyleczyc ale potem to predko wraca i ciezko sie z tym uporac.wystarczy ze partner zrobi palcowke i dokladnie rak przed nie umyje i gotowe.co do nadzerki to mialam ale nic nie smierdzialo,chociaz mialam taka mala ze dalo sie wyleczyc pigulkami,to czeste wsrod kobiet,nawet bardzo,a nie slyszalm zeby jakas sobie odmawial takiej przyjemnosci jak seks francuski

Gość masz hiva i gnijesz od srodka

niezzykle serdecznie dziekuje za odpowiedzi na poziomie 12-13 ltnich dzieci. Sa bardzo konstruktywne i wiele wnioskow z nich wysnulam... To nie jest zadna grzybica tylko nadzerka a moj ginekolog jest bardzo dobry. jestem juz umowiona na zabieg wiec wkrotce sie to skonczy. Duzo rozmawiam z chlopakiem na te tematy. on mnie rozumie i dal czas ale trudno jest mi poradzic sobie ze sama soba... ...moze faktycznie to tylko pretekst i zwyczajnie trudno jest mi sie przelamac...