Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smer smerfetkowy

Drogie Panie czym zajmuja sie Wasi mężczyzni??

Polecane posty

Gość smer smerfetkowy

Pochwalcie sie?? Maja jakies hobby??

Mój jest lekarzem chirurgiem, a z hobby to wspinaczke wysokogórka uprawia namietie

Gość mój jest
mój jest magazynierem w dużej firmie i mies przynosi 1600zl

Gość
a mój mąż prowadzi z naszym przyjacielem działalność gospodarczą - meble kuchenne pod zabudowę, szafy, garderoby, biurowe, itd... Hobby, które z nim podzielam - jazda motocyklem:)

Hobby męża mojej to \"słowo, co koi i mmarzenia posyła w objęcia słodkich westchnień\".

Gość Dagusia23
mój jest kierowcą tira

Gość kierowca-wielkopolska
mój też jest kierowcą tira :-)

Gość moj
zaklada okna

Bałabym sie o meza gdyby był kierowca tira:) ale teraz tez bardzo się boję, mój ( nie mąż) jest kierowca rajdowym, a jego pasją sa - rajdy:D

moj pracuje u ojca-maja zaklad uslug instalacyjnych ;dlaczego wiekszosc ukrywa sie pod pomaranczowymi nickami? :( isztarek, carolinne 🌻

Mój mąż też jest kierowcą tira międzynarodówka . Przerypane troche ale co zrobić konkretna kasa z tego jest chociaż.. Pracował w firmie u ojca ale ile można uzaleznionym być od rodzinki.

Mój jest instalatorem TV, chello i tel. w UPC , a hobby - zbieżne z pracą : komputery :-D

Gość dasasas
mój jest pośrednikiem nieruchomości, a hobby to akwarystyka

Cześć moje przyjaciółeczki kochane ;-) 👄 Mój Misiaczek jest maszynistą i jeździ taką wielką zieloną maszyną :-) Wozi węgiel i czasem złom :-) Kiedyś woził ludzi, ale odkąd jest moim mężem to woli sie nie zatrzymywać na stacjach żeby szybciej do mnie wrócić :-) Kochany Misiaczek ❤️ Mamcia wyhaftowała mu nawet na koszuli taki duży napis na plecach PKP, a z przodu na kieszonce takie małe serduszko z napise Magdusia & Mamcia, żeby wszyscy wiedzieli jak nas obie kocha :-) Misiaczek ma oczywiście hobby. Przeszukuje internet i czyta fachową prase, bo uczy sie samodzielnie malować paznokcie ;-) Oczywiście nie swoje :-) Jak już coś nowego wypatrzy w internecie to ćwiczy na łyżeczkach do herbaty. Jest taki kochany :-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość Taniocha
HHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa hhhhhhaaaa ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha DOBRE

Witam moja przyjaciółko a_cha ;-)🌼 Zaglądam tutaj czasami, ale nie mam jakoś śmiałości pisać, bo od razu są przykre komentarze pod moim adresem :-( Zauważyłam akurat temat w którym mogłam pochwalić sie moim Misiaczkiem, więc tak sobie naskrobałam kilka słow o nim ;-) Musze ci sie przyznać że koleżanki mojej Mamci są nim zafascynowane :-) Jest taki zaradny i w ogóle przesympatyczny, a te jego oczęta, czarniejsze niż węgiel który wozi........eh ;-) Pozdrawiam Cie moja przyjaciółeczko 🌼

magdusia jestes!!!!!!!!!!!!!!!!witam słonko brakowało nam cie!! a jak albumiki? bo my z naszymi ukochanymi kolezankami net -ar , acha i znajoma robimy swoje albumiki , a ty pewnie juz skonczyłąs pod bacznym okiem mamusi i misiaczka:)pozdrawiam

Mój maz pracuje jako kierowca w firmie / instytucji panstwowej .... Gra w piłke nozna,co tez przynosi prosfity .... magdusia ojej 🌻 przyjacioleczko:D smutno tu bez Ciebie na kafe .....jak praca nad albumikiem ?

Gość onk3
a mój jest nauczycielem

noe🖐️ widze,ze Tobie tez albumikow brakowało :D a ostatni Magdusia napisalas ze misiaczek wzial albumiki do pracy i co znalazly sie ? martwilysmy sie tu z noe ...net-ar ....paulka 123 i innymi Twoimi przyjacioleczkami z kafe :)🌻 pozdrawiamy przyjaciolki za kafeterii🌻

no dobrze ze madzia wróciła -jej brak dało sie odczuc:(

to prawda magdusia to wyjatkowo barwna postac ! magdusiu witaj i nie odchodz wiecej 😠:D🌻

ej no musze wam to wkleic bo sie popłąkałam ze smeichu

Dziekuje moje drogie za ciepłe słowa 🌼 Nawet nie wiecie jak mi tego teraz potrzeba :-( Mój Misiaczek napisał mi właśnie smsa że chciałby teraz bym zrobiła mu orgazm :-( Strasznie mnie to zabolało :-( Pokazałam tego smsa Mamci, ale ona niewzruszona nadal obcina paznokcie w stopach :-( Czuje sie podle :-( Dlaczego on pisze do mnie takie rzeczy z pracy? :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Mistrzowie teleturniejów (Najslabsze Ogniwo) Pytanie: Jaka wspólna nazwe nosza popularny batonik i rzymski bóg wojny? Odpowiedz: Snickers (N.O) Pyt: Jaka litere przypominaja krzywe nogi? Odp: L (N.O) P: Kogo pokonali Grecy w finale Euro 2004? O: Nikogo. Wygrali. P: Jakiego koloru jest sroka? O: czerwono-zólta. P: Ile par oczu ma mucha? O: sto milionów P: Rodzaj potwora? O: Kangur. (Familiada) P: Potrawa z warzyw? O: Kalafior. P: Wymien soczysty owoc? O: Banan. (1z10) P: Z czym mozna puscic zrujnowanego bankiera? O: z dymem. P: Z którego miejsca na Ziemi wszedzie jest na pólnoc? O: Wszystkie drogi prowadza do Rzymu. (N.O) P: Kupa lub beczka? O: (chwila ciszy...) - beczka! P: nie, smiechu. P: Jakim gazem byly napelniane sterowce? O: gazem musztardowym. (F) P: Kto spelnia zyczenia O: BYK. (N.O) P: Jakim jezykiem posluguje sie wiekszosc mieszkanców czeskiej pragi? O: Nie mam pojecia. (N.O) P: Po jakiej orbicie krazy Ksiezyc wokól Ziemi? O: Ksiezyc nie krazy wokól Ziemi. P: Jak nazywa sie najstarsze drzewo w Polsce? O: Baobab. P: Ja sie nie pytam jakie zwierzatko ma pan w domu. Podpowiem, ze to jest dab, prosze powiedziec jak ma na imie. O: Zenon. (1z10) P: Kto gra role Podstoliny w Zemscie? O: Janusz Gajos. (1z10) P: Jaka trwa teraz era geologiczna? O: Atomowa. (N.O.) P: Jaka jest wspólna nazwa dla pocisku do kuszy i taniego wina? O: Jabol. (N.O.) P: Kraj w Ameryce Poludniowej, który jest synonimem chaosu. O: Harmider. (N.O.) P: Nazwa stworzenia, które moze mieszkac w nosie. O: Gil. P: Widze, ze znasz sie na tej dziedzinie, moze wymienisz inne zwierze które mozna miec w nosie? O: (pewny siebie) - Koza! P: Jestes prawdziwym specjalista w tym temacie. (chodzilo oczywiscie o muchy w nosie) P: Zwierze na litere \"M\"? O: Mis! P: Zielony barwnik obecny w roslinach? O: Mech. (F) P: Cos kwasnego? O: Kwas solny. (1z10) P: Ile skrzydel maja pszczoly? O: Pszczoly nie maja skrzydel. (1z10) P: Nazwa miasta w Polsce, ryba, narzedzie stolarskie. Jaka wspólna nazwe maja te trzy rzeczy? O: STRUG! (1z10) P: Kto spotkal 7 krasnoludków - królewna sniezka, czy spiaca królewna? O: Sierotka Marysia. P: Najwiekszy polski gryzon? O: Zubr. (1z10) P: Z ilu piesni sklada sie biblijna ksiega Psalmów? O: Z piesni nad piesniami. (F) P: Czym sie bawia dzieci w piaskownicy? O: Przewracaja sie. (1z10) P: Jak sie nazywa zwierze zyjace na ziemi, które osiaga 30 metrów dlugosci? O: Zyrafa. (1z10) P: W spodniach albo na swiadectwie? O: Pala (Va Bank) P: Mówimy tak, gdy ktos nie orientuje sie, nie zna sie w danym temacie. O: Co to znaczy pieprzyc androny! (VB) P: Szkielet jakiego zwierzecia czesto spotykamy w lazience? O: Czym jest PIES. (chodzilo o gabke) (1z10) P: Czy diplodok zyje obecnie? O: Tak. (1z10) P: Glówni bohaterowie \"Nocy i dni\" O: Jan i Bogumil. P: To byloby takie nowoczesne malzenstwo. P:Jaka nazwe nosi najslawniejszy polski zaglowiec? O: Kusznierewicz. (F) P: Co robia koty? O: Skakaja.

Gość hehhehehhee
dobre noe po raz kolejny mnie rozbawiłąs:)