Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogromca herezji

Co widzi kobieta, kiedy staje przed lustrem,jak postrzega swoje ciało?

Polecane posty

Gość pogromca herezji

Jakim spojrzeniem obdarza ciała innych kobiet?

Gość adkoloniska
na siebie patrzę w połowie lustra, za dużam jest, więc ta połowa (od szyi w dół) wystarcza. tak poza tym nie patrzę, zupełniem od lustra nie uzależniona. a inne kobitki? jak piękna, to podziwiam, na resztę też chyba nie zwracam uwagi. czyli jak na siebie. a skąd pytanie?

Gość carisa
zależy jaka kobieta. Ta która akceptuje siebie widzi ladne cialo i na odwrót

Gość kobitencja
jak patrze lustro to chce mi sie plakać. jak patrze na ladne zgrabne dziewczyny to zżera mnie zazdrosc

Gość myszka miki gra w guziki
ja też się sobie jakoś namiętnie nie przyglądam , tylko czasem , dla sprawdzenia , czy sie nie umazałam czekoladą albo coś takiego

Gość normalnie ja to ja zalezy
od humoru i dnia:) (nawet sie rymuje:P) czasem poprawilabym cos, czasem stwierdzam ze jestem calkiem ladna czasem nie mam czasu patrzec a czasem stoje i sie wkurzam ze cos mi wyskoczylo:P

Gość adletycja
Mortifer- no ale się uśmiałam! ja patrząc na siebie połówkowo robię to tylko po to, by flaczków i innych nie widzieć po całości:D

na iebie patrze głównie krytycznym okiem \"to do poprawy, tamto do zmniejszenia\" etc... ae to też zależy do dni : kiedy mam płodne - bardziej sie sobie podobam, natomiast niepłodne - czuje się i wyglądam o wiele gorzej. a co do innych kobiet to hym? najcześciej wygląda to tak, że nieco kształtniejsze wydają mi się paradoskalnie chudsze ode mnie :)

Dajcie sobie spokój. Wszyscy mamy jakieś mankamenty, i to w nas jest piekne... Z doskonałymi jest tak: co zmarszczka to walium, lekka otyłoś to depresja, starość - to juz wole umrzeć młodo... Tego chyba nie chcecie.

no tak :) bo każda moja jakaś tam wada czyni mnie niepowtarzalną :) gdybym była idealna - byłabym nudna :)

\"mogłoby być lepiej, ale mogłoby być tez dużo gorzej, więc nie ma co narzekać\"

Gość ożesz nożesz
Morti, zapomniałeś o rozstępach wspomnieć ;)