Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim691

co robic??

Polecane posty

Gość anonim691

chodze z chlopakiem 2 lata kochamy sie,,ale osstanio bardzo mnie irytuje jego pewnosc siebie,jest pewny tego ze ja go kocham,ze mu wszytsko wybacze,itp,denerwuja mnie jego zarty typu ta jest fajna dawaj z nia do trojkata itp://,mowilam mu o tym ze mnie to wkurza powiedzial ze zmieni sie ale ta zmiana trwala krotko i znow zaczal zartowac bo mowi ze chce zebym sie przyzwyczaila...przekalada spotkania woli mecz ,pwiko itp mimo iz spotykamy sie co 2 dzien to czesto mu sie zdarza akurat w dzien naszego spotkania i ja mam wtedy siedziec cicho i nie fochowac sie:///,co rovbic?czuje sie jhak pod butem cche mu utrzec nosa!!!

Gość anonim691
moze i tak ale mowil ze kocha i pare razy sie rozstawalismy ale wracalismy do siebie!!

Gość anonim691
kto mi poradzi???:///

Gość to proste
umów sie z kimś na kawe, 5 min. przed spotkanie zadwoń że nie możesz przyjść, spotykaj sie z przyjaciółmi niekoniecznie razem z nim , a jak woli spotkanie z kumplami akurat wtedy kiedy mieliscie sie spotkac to zrób sie na bustwo i idz na jakąś impreze. no i zobaczysz co wtedy jesli mu zależy będzie wiedzioal co zrobić :))

Gość anonim691
wiele razy juz tak robilam ale dla niego zero klopotu jak nie moge sie spotkac to nie tak mi odpowiada ,i mowi ze ja nie szanuje jego zdania bo on mi pozwala a ja jemu nie ...a mnie to wkurza ze cos zawsze wyskakuje a to kurde chyab ja powinnam byc na 1 miejscu!!!on dla mnie jest nigdy mu nie pwo ze sorry ale serial ogladam itp i sie nei spotkamy....cche mu utrzec nosa!!!

Gość jak sie robi takie kwiatuszki
niebieskie albo serduszka???

Gość dziewczyno
ja widze sie z chlopakiem raz na tydzien, albo czasami jak lepiej pojdzie to 2 razy i nie narzekam!!! co za duzo to niezdrowo! znudzicie sie soba!

Gość anonim691
a ja tesknie jak go 3 dni nie widze:((

Gość a ile razy takrobiłaś
? może trzeba czasu żeby zauważył? -zrobić się na bóstwo i wyjść nie wiadomo gdzie -umówić sięz kolegą na herbatę albo kawę -zminimalizować spotkania z nim -odwoływać, przekładać, "zapominać" aż zauważy Mieszkacie razem?

Gość anonim691
nie nie mieszkamy razem....no juz duzo razy to robilam a dla niego to nie jest problem tak mowi i ze jstem zaborcza i chce rzadzic a wychodzi ze jestem pod butem i to mnie wkurza!!!pomozcie cos

Gość to proste
no cóż ... jast różnica między ,, nie moge wtedy a wtedy sie z toba spotkać'' a nieszanowaniem czyjegos czasu i uczuć. chodzi mi o to że rozumiem ze czsem chce sie spotkać niekoniecznie z tobą ale jeśli juz sie umowi to powinien być! nie można pozwolic sobie na lekceważenie nawet jeśli sie kocha. może umawiaj się z nim przez jakis czas troche rzadziej, powiedz że nie chcesz ograniczać jego wolności i zobacz czy zatęskini, jesli nie no to ... wnioski nasuwaja sie same . Powodzenia

Gość anonim691
no bylo juz tak ze nei spotykalsimy sie dlugo bo sesja albo nawet gdy zerwailsimy i wrocil steskniony jak nie wiem co.....ale po czasie znow wraca to jego rzadzenie i manipulacja tak to nazwe teraz ja chce rzadzic....gdzie ja popelnilam blad ze on taki jest...czuje sie pewnie ...

ja bym go chyba porządnie opieprzyła, albo umawia się z tobą, albo z kolesiami. A jak on się z nimi umawia, a ty chcesz się spotkać, to też ich olewa i leci do ciebie?

Gość to proste
no i do wypowiedzi wyżej . Racja może daj mu troche odetchnąć. Wiesz... kotka mozna zagłaskać...

Gość a ile razy takrobiłaś
proszę bardzo: zostaw go definitywnie czas ucieka, lat nie cofniesz

Gość anonim691
nie no jak sie umawai z kolegami to ja nie mam prawa nawet zeby sie z nim spotkac bo co ja moge....jutro mu sie konczy sesja i pije z kolegami a mielismy sie spotkac....no i jak tu sie nei wkurzyc napislam mu ze co to ja zawsze mam ustepowac napisal ze koledzy pozniej jada na odpoczynek w gory i ze ost raz sie z nimi spotka i dopiero na nowy semsert na uczelnis ie zbacza co to kurde dziewczyna jego wyjezdzaja na koniec swiata .....napsialam mu ze moze mnie ost raz widzi...dosc tego!!!