Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

mam piersi w rozmiarze E i chciałabym mniejsze Czy komuś się takie podobają?

Polecane posty

[31.01] 18:12 Gerda* Jeżeli chodzi o budowę ciała to mam normalną, ani przesadnie szczupła, ani za gruba, więc mój rozmiar piersi nie jest spowodowany np otyłością, po prostu takie mam. Nie sa też opadnięte- może nie sterczą pod niebo jak piersi w rozmiarze A bo jednak są troszke cięższe ale są ok jeżeli chodzi o kształt, nie obwiśniete. Ale mimo wszystko wolałabym mniejsze. Tak C ewentualnie D byłoby idealne. Zastanawiam się nad operacją ale nie wiem czy jest sens tak się męczyć, cierpieć, dać się kroić, mieć blizny... sama nie wiem...Myślałam też żeby jednak schudnać, tzn jak mówiłam nie jestem gruba ale jakbym schudła to może i piersi zmniejszyłyby się o ten rozmiar? Tzn mi niestety piersi nigdy nie chudną jak u niektórych ale moze chociaż o rozmiar by się udało. Ciekawa jestem czy komuś podobają sie piersi w takim rozmiarze? [31.01] 18:18 Gerda* nikt mi nic nie napisze? [31.01] 18:19 cyce jak donice [31.01] 18:20 Gerda* dzięki [31.01] 18:21 chwalisz sie czy żalisz [31.01] 18:21 Lusesita de Milagros Dolores to może wiesz jak zrobić górny pasek na różowo? http://shizofredka.wrzuta.pl/audio/3BgZlrYwOo/ sonic_division_-_hare_krishna_alchemist_project_remix_www.mu zyka.net.pl http://piotrekos.wrzuta.pl/audio/rxjR5Gzhsg/bu m_-_kanikuly_2006 [31.01] 18:22 Gerda* Żalę [31.01] 18:22 Gerda* niestety nie ale chciałabym [31.01] 18:23 cyce o biedna! [31.01] 18:23 czyli ja mam D kurcze, ja mam D i cholernie mi przeszkadzają więc hm, mając E, o jeja. pewnie są faceci co lubią duże piersi, ale ja zawsze myslę, jak to będzie po dziecku, mojej siostrze, miseczka z B, powiększyła się o jedną, więc ja już sie nieco martwię, jak to będzie... ja chciałabym mieć ładne, zgrabne i jędrne B, tak żeby czasem wyjść bez stanika i podbiec nawet gdzieś.... [31.01] 18:26 kolektywna zawsze myslalam ze duzy biust to atut i duma kobiety..ale ty chyba masz naprawde problem nie wiem co mam ci napsac, mysle ze sa milosnicy duzego biustu..moze przywiazujesz do tego zbyt duza wage, a moze sie myle [31.01] 18:27 Jamanda a ja mam B i chcę mieć większe..... może się zamienimy? [31.01] 18:34 ŻE-NU-ŁA takie wielkie są obleśne

Gość nie nie nie nie