Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dość dyktanda

Same używacie tony kosmetyków a chcecie żeby faceci byli ładni z natury

Polecane posty

Gość dość dyktanda

Oczywiście facet, używający maseczek, kremów, balsamów chodzący na solarium to metro i gejek, tylko co ma zrobić chłopak z poważnym trądzikiem, brzydkim odcieniem skóry, i widocznymi podrażnieniami po goleniu itd ? Oglądacie się za gladziutkimi buzkami o brzoskwiniowej karnacji, tylko ilu facetów ma taką naturalnie 1% ? Facet też nie chce straszyć buzią, ma taką samą jak wy potrzebe podobania się . Zanim kogoś obrazicie czy wyśmiejecie, zastanówcie się jak on może wyglądać bez tego....

Gość chyba jesteś śmieszny
facet powinien dbać o siebie tak jak kobieta!!!!!!

Gość Sedzia Dreed
kobiety zawsze chcą tego czego akurat nie ma....jeszcze o tym nie wiedziałeś...

Gość jagooo
a co ma uzywanie kosmetyków do bycia ładnym z natury??:o

Gość barbara cudna
no ale malujac lakierem paznokcie to juz lekkie przegięcie:P

Gość dość dyktanda
bo kobiety utożsamiają urode faceta z jego buzią... Mówiąc przystojny facet masz przecież na myśli buzie

Gość jagooo
no ale co ma do tego uzywanie kosmetyków??:o

Gość dość dyktanda
powiesz o facecie z opryszczoną całą buzią, z cerą trupio bladą , i widocznym zarostem ( nawet po ogoleniu) że jest przystojny ?

Gość jagooo
czlowieku ja nie pytam o to czy pryszczaty, nieogolony facet jest przystojny czy nie...po co zakladasz topik skoro sam nie potrafisz odowiedziec na pytanie dotyczace czlony tematu... i powiem ci jeszcze cos...kazdy ma swoj gust i to co dla jednego jest brzydkie dla innego moze byc piekne...tak samo jest z facetami... powtarzam pytanie co ma do tego uzywanie kosmetyków?? pewnie i tak nie odpowiesz...bo sam nie wiesz

Gość dość dyktanda
chyba ty masz problemy z myśleniem....Chcecie aby faceci byli męscy nie używali " kosmetyków" a jednocześnie mieli śliczne cery itp. Są faceci którzy nigdy kremu nie mieli a cere mają jak modele ale to jest 1 %. Więc aby chociaż troche się zbliżyć do takich faceci używają , maseczek, kremow, , chodza na solarium do kosmetyczki...kpw?

Gość chyba jesteś śmieszny
najważniejsze żeby facet był zadbany, a do tego kosmetyki są potrzebne

Gość jagooo
ty za to masz problem z poprawnym formulowaniem zdania a co za tym idzie z mysleniem wlasnie...gdzie wyczytales te rewelacje chlopcze ze meski facet nie moze uzywac kosmetyków??no gdzie??nie mam nic przeciwko temu zeby facet o siebie dbał... widac ze nic nie wiesz o naturze kobiety... a to kpw to zostaw dla siebie

Gość dość dyktanda
wyczytałem tutaj.....

Gość jagooo
tak to jest jak facet spedza czas na babskim forum...wiesz szkoda ze nie odróżniasz zycia wirtualnego od prawdziwego... a tak na marginesie czyzby zadna cie nie chciala i dlatego wylewasz tu swoje zale atakujac kobiety??moze nie w tym rzecz jak wygladasz ale w czyms innym hm?

Gość dość dyktanda
nie chce wdawać się w pyskówki, bo to tutaj norma...... problemów osobistych nie mam...mam dziewczyne 2 lata, ale gdybym łuchał kobiet pewnie bym nie miał...

Gość jagooo
wiec nie rozumiem jaki byl zamysl tego topiku??zalosne

Gość dość dyktanda
powiem ci tak bankowo jesteś jedną z tych hipokrytek które opisuje...więc idź sobie na M jak miłość

coś w tym jest. wkońcu dziwne by było gdyby facet używał podkładów w celu zamaskowania trądziku czy też innych rzeczy. Dzięki za ten post, trzeba być bardziej wyrozumiałym. Ale na trądzik to i tak polecam dermatologa, więc jeśli masz z nim problem to się tam skieruj.

Gość jagooo
wiesz co misku nie jestem zadna hipokrytka po pierwsze...po drugie g.... o mnie wiesz wiec twoja opinia jest nic nie warta...a po trzecie to ty nie ja zalozyles glupi i zalosny temat...i nie potrafisz odpowiedziec na jedno proste pytanie... zacofany jakis jestes... zegnam

Gość ja nie mam takich problemów
chyba chodzi o to że kobieta z natury jest brzydka ale jak zrobi super makijaż to wychodzi piękność... jak zmyje makijaż to znów jest brzydka...