Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolterr

JAK BYSCIE CHCIALY SIE O TYM DOWIEDZIEC

Polecane posty

Gość wolterr

wiec jak zaproponowac dziewczynie zwiazek(nie malzenstwo) jak byscie chcialy to uslyszecz moze chcesz ze mna chodzic(hahha)wiem ze jak dziewczyna chce byc z kims to i na to by sie zgodzila ale i tak ciekawi mnie wasze zdanie na ten temat

a ile masz lat? nie pytaj jej o chodzenie ... chyba że jesteś jeszcze w podstawówce

Nie jestem zwolenniczka deklaracji. Czasami po prostu ot tak to wychodzi. Ale pamietam ze ostatni chlop zapytal czy chcialabym aby zaiskrzylo miedzy nami jeszcze bardziej :P

Gość ADRIANKAA26
U MNIE BYŁO TAK........GDY SPOTKAŁAM MOJĄ MILOŚĆ ZYCI A BYŁO TO 2 LATA TEMU, PRZEZ PÓŁ ROKU SPOTYKALIŚMY SIĘ TO NA KAWIE, TO NA KOLACJ, NA IMPREZI I U NIEGO W DOMU... ( WIĘCEJ NIE ZDRADZĘ ;) . PRZEZ TEN CZAS BYŁ TO LUŻNY ZWIĄZEK ZE WZLĘDU NA TO,ZE JA BYŁAM PO NIE UDANYM ZWIĄZKU I NIE CHCIAŁAM MIEĆ FACETA " NA STAŁE", ALE TAK NA PRAWDĘ ZAKOCHAŁAM SIĘ W NIM OD PIERWSZEGO WEJRZENIA :0 ) PO PÓŁ ROKU POSTANOWILIŚMY ZE SOBA ZAMIESZKAĆ I TO BYŁA NAJLEPSZA NASZA DECYZJA, PONEWAŻ NIGDY NIE POZNASZ DRUGIEJ POŁÓWKI JAK Z NIĄ NIE ZAMIESZKASZ. A W OGÓLE TO ILE MASZ LAT????????BOJA CI TU O WPSÓLNYM MIESZANIU A MOŻE TY ZA MŁODY JESTEŚ?????????

Gość wyłącz capslocka

Gość wolterr
nie no nie chodzi o mnie a o chodzenie to sie pytalem faktycznie w podstawowce po prostu chce poznac wasze zdanie i ja sadze tak jak juz napisalem ze jak dziewcze chce to forma jest nie wazna

Gość ADRIANKAA26
POPROSTU POWIEDZIEĆ, ŻE SIĘ JĄ KOCHA. MÓJ KOCHANY MI DZIŚ NAPISAŁ: CAŁY MÓJ ŚWIAT KRĘCI SIĘ WOKÓŁ CIEBIE.NAWET ROMEO ANI TRISTAN NIE KOCHAŁ TAK SWOJEJ.... JAK JA CIEBIE. :)

Gość wyłącz capslocka
Czytać się tego nie da:O

Gość ADRIANKAA26
TO NIE CZYTAJ!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wyłącz capslocka
Pisanie capslockiem na kafe oznacza krzyk. Nie krzycz na mnie, proszę, zwracam Ci Tylko uwagę.

Gość ADRIANKAA26
SŁUCHAJ NIE WYZYWAJ MNIE BO NIE ZNASZ MNIE I ZYCZĘ SOBIE TEGO. A TWOJA WYPOWIEDZ ŚWIADCZY TYLKO O TOBIE!!! PISZĘ DZIŚ DUZYMI LITERAMI PONIEWAŻ,PONIEWAZ NIE JEST TO MÓJ KAPRYS A POKRUSZYŁY MI SIĘ SOCZEWKI A I TAK ŹLE WIDZĘ PISZĄC TYMI DUŻYMI LITERAMI. WIĘC WYBACZCIE.. JAK KOGOŚ TYM URAZIŁAM!!!!!!!!!!!

Gość wolterr
tez tak kiedys pisalem zeby sie lepiej czytalo;)