Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmara66

nastolatki

Polecane posty

Gość dagmara66

mam szesnaście lat i się onanizuje mam ochote na sex z chłopakiem nastoletnim a wy dziewczyny piszcie

Gość do książek
!!!

Gość proste pytanie
hormony Ci szaleją. Onanizuj się dalej, z facetem nie próbuj bo jeszcze będzie sytuacja 'dziecko będzie miało dziecko' pozdrawiam

Gość tobelove
nie, dajcie jej spokój. Idz na disco wymaluj się załóż sobie mini i na pewno ktoś się znajdzie. Albo podejdź do jakiegoś kolegi i zapytaj czy cię nie zrżnie! Tak nie lepiej.

Gość dagmara66

Gość BeataB-jow
ojejj..za młoda i w ogole :| to wszystko zalezy indywidualnie od czlowieka... dziewczyno szkoda zycia by z niego nie korzystac ;) jesli myslisz ze chcesz, ze wies zwszytsko... i jak sie zabezpieczac to w sumie w czym problem ;) 16lat to wlasnie moj wiek kiedy zaczelam.... i jest git..a co do osob ktore pisza do ksiazek...no sorry ale jedno nie wyklucza drugiego pozdro

Twoja decyzja.Umoralniać Cie nie mamy podstw bo jesteś osobą świadomą,w tym wieku zdajesz sobie sprawe co robisz.I wszystko jest ok jeśli jesteś gotowa takze na konsekwencje swoich czynów.Ja mam 18 lat,dla mnie to jest za wczesnie,myślę ze teraz często kieruję jeszcze nastolatkami ciekawość a nie to uczucie które sprawia ze seks jest tym czym powinien być.Pamietaj o odpowiedzialności,póki nie jest za pózno.Pozdrawiam :)

ja nie chce tak z byle kim.czekam na chlopaka, ktorego dobrze poznam i ktoremu bede ufac.niestety takiego nie ma jeszcze na horyzoncie.