Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma nawet co czytac

FAJNA GAZETA DLA KOBIET

Polecane posty

Gość Mirciabelcia
strasznie drogie te gazety:( ja czytałam dzięki babci, bo ona to prenumerowała, jak jezdziłam do niej - zyjmy dłuzej, poradnik domowy, ogród i cos jeszcze odnośnie kwiatów Lubiłam kaludie, ale tą z roku 93-96, potem to juz kartki szare itp Jestem było fajne, wychodzi jeszcze? Filipinka, ale lata wczesne;)

Gość a ja mimo że jestem kobietką
to czasami czytam gazetę mojego brata: Men's Healt :-) a konkretnie porady barmana i sąsiadka prawdę ci powie... polecam :-)

Gość AsiaJ.
Mnie interesują wnętrza, więc kupuję "M jak Mieszkanie", "Moje Mieszkanie" itp. kolorowe, dużo dobrych pomysłów i jest co oglądać.

Gość ja raczej tylko
glamour kupuje:) kiedys bylo fajniejsze, ale nie jest zle...

Gość nie ma nawet co czytac
up

\"Angora\", \"Wiedza i Życie\" - te druga rzadko z uwagi na cene.. w zasadzie to tyle jesli chodzi o gazety lub czasopisma :) kilka lat temu mialam taki zryw, ze zaczelam kupowac \"Cosmopolitana\", ale to bylo na moich pierwszych studiach, ktore rzucilam, bo strasznie mnie stresowaly, a Cosmo niezle sie sprawdzalo w roli odmozdzacza-odstresowywacza. przestalam kupowac, jak tylko sie to skonczylo :) glupia gazeta, stale w niej jedno i to samo..

Gość gość
Mirciabelcia ! Jestem i Filipinki już niestety nie ma. A były to naprawdę fajne czasopisma dla młodzieży. Jak chodziłam do liceum, to namiętnie je czytałam, była też fajna gazeta Razem . Teraz to w gazetach to bardzo dużo o dzieciach jest, ale w niektórych gazetach fajne artykuły i porady są. Lubię Poradnik Domowy, Kobietę i Życie, Świat Kobiety. Zaglądam też do Tiny, czy Naj.