Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mąż chce mieć dziecko

Polecane posty

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Co zrobiłybyście z męzem, który po roku małżeństwa zaczął męczyć o dziecko?

Gość kutasik
hm.......... amputować??????????????

Gość wczesniej
o tym nie rozmawialiscie?? no co ty... zrozum go, kobieto. ciesz sie

Gość sdf
pozwól mu, niech zajdzie w ciążę i urodzi jak ma go to ucieszyć i będzie za swoje dziecko odpowiedzialny

Gość onini
ciesz sie z tego...moj nie chce

Gość
to chyba normalne, że nadchodzi taki czas, kiedy mężczyzna zaczyna myśleć o dziecku. JEsteście rodziną, więc nie dziw się, że mąż pragnie potomka. Tylko pytanie, czy ty również już jesteś na to przygotowana, bo z twojej wypowiedzi wnioskuję, że chyba jesteś bardzo tym zdziwiona, ale czy tak samo gotowa?

Witam.... Nie wiedziałam w jaki temat to wrzucić. Jestem z chłopakiem od ponad roku...pare razy zrywaliśmy ze sobą ale on zawsze do mnie wracał....często mnie zaskakuje dlatego nigdy się z nim nie nudzę...nie mieszkamy razem...a od jakiegoś czasu bardzo rzadko się widujemy....dziś z nim rozmawiałam i zadał mi pytanie...czy myślałam kiedy chciałabym zajść w ciążę....powiedziałam mu, że napewno przed 30-tką...a on mi powiedział, że chciałby żeby dziecko urodziło się zanim on skończy 30-tkę....pomóżcie mi.....czy to znaczy, że on chce starać się ze mną o dziecko mimo tego, że nie jesteśmy nawet zaręczeni??? Kocham go i wiem, że on mnie też....

moj tez chce drugie...ale ja nie jestem gotowa,maly ma dwa i pol dopiero co wyszedl z pieluch,zdecydowanie nie...jeszcze nie;)moza za 3-4 lata...