Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarabiam 1000 żł

pojawia sie aktor i juz się w nim kochają babki

Polecane posty

Gość zarabiam 1000 żł

najpier byl Patric swayze za moich czasów - sikała cała Polska. bez przeady. Potem leonardo DiCaprio- nie było laski chyba by nie miała jego plakatu nad łóżkiem. Potem sikały za Lindą. O zgrozo co w nim było pieknego to niewiem. poprostu było trendy aby sie w nim kochać. Potem Zebrowski z pana tadeusza.poprostu mdlały na jego widok. Swego czasu za Hołkiem laski latały ale ten unikał mediów i był ciagle z żoną. czas na Zakościelnego z krzywą twarzą.potem akcja najpiękniejszy to małaszyński. AAA jeszcze był wczesniej delong.cudo roku.Czy wy zakoch*jecie się w tym kto w danym momencie jest na ekranie? zastanówcie się. Teraz leci skazany na śmierć.i widze ze połowa nastolatek za nim szaleje. jakby mój facet grał pewnie połowa z was tez by sikała na jego widok bo to byłoby trendy... zapomniałam jeszcze ze obcenie jeszcze Cypriański jest bóstwem młodych kobietek i Marcin Bosak był. No ale co w nim było pięknego nigdy nie pojmę.

Gość hormony młodych psips
jak w TzG pojawił sie Olivier tez laski szalały, potem Lukas i tez był szał. Ja tez osobiście nie kumam tego. Ricky Martin i Iglesias tez byli nad łóżkami nastolatek. Tylkoże teraz najlepiej kochac polskich aktorów bo są bardziej"przystępni medialnie".

Gość darmozjady
Rick z Mna S tez jest bożyszczem. Teraz jednak faktycznie małaszyński to idol wszystkich dzieci tak jak kiedys "przystojny" Gulczas czy Florek. Ktokolwiek sie pojawi - jest boski:O

Gość mam futro z pluszu ale kręcone
jeszcze na Torhna jest szał :)