Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKAZANA NA KLęSKE

W SOBOTE STUDNIóWKA A JA MAM BIG PRYSZCZA NA NOSIE!!!!

Polecane posty

Gość SKAZANA NA KLęSKE

jest na nim juz 3 dni..... nie wiem co mam robic smaruje go cały czas pastą do zembów by sie wysuszył ale to nic nie pomaga....znacie jakies domowe sposoby na pozbycie sie go ? dzisiaj juz jest czwartek..... a sobota blisko.....

Gość ja bym na twoim miejscu nie
poszla, matko jaki wstyd :( a rodzina cie nie wyklela? za "zemby" to na 100% , ale za tego syfa? co?

Gość papapap
przegrałas życie

Gość SKAZANA NA KLęSKE
o Boze na tym forum sa omawiane bardziej błache sprawy typu "mam okropne wargi sromowe" a ze mnie sie wymiewacie... jestescie załosne , widocznie dla mnie to duzy problem bo strasznie oczekiwałam mojej studniówki a tu taka niespodzianka , to chyba oczywiste ze kazdy chce wypasc jak najlepiej ? wy byscie sie cieszyły z tego powodu na moim miejscu ?

Gość nie nie cieszylabym sie ale
z drugiej strony bez przesady, przezywasz jak stonka wykopki, chlasnij puder na to i wsjo.Myslisz,ze ktos bedzie zwracal uwage na taka pierdole jak pryszcz na twojej buzi :o

Gość taka jedna malutka dziewczynka
dyiewcyzna tzlko prosi o rade a wY ja blugacie.... serio okropne jestescie , wkoncu to forum dla dziewczyn o urodzie co nie?

Gość endi
połóż na niego gruba warstwe masci nagietkowej

kup w aptece afronis (taki plyn na prysze) i smaruj go tym plynem. a jak do studniowki nie zejdzie (tylko bron boze nie wyciskaj) to zawsze mozna sie poratowac pudrem itp:) a no i oczywiscie korektorem

Gość a ja powiem tak
kup w aptece trbiotic masc ichtiolowa i tormentiol zmieszaj to wszytsko i nałuz na noc na pryszcza powinien zniknąc mozesz jescze kupic masc cynkowa i zmieszac te cztery daja lepszy efekt pozdrawaim ;) jak niezniknie to wycisnij i nałuz tormentiol zawsze tak robie i szybciutko sie goi jakis jeden góra dwa dni ;) papap a wy jestescie okropne laski co wejde na jakis topic to sie wysmiewacie jak ktos ma nick na pomaranczowo to mu zajmujecie i piszecie jakies głupoty szkoda słów

Gość łoooooołłł
lepiej to wycisnąć. Jeszcze nigdy nic samo z siebie nie znikło. Jak to zostawisz, to ten syf też zostanie w skórze.

to zalezy jaki syfek, bo niektorych ne da sie wycisnac...ja mocze maciupenki kawalek wacika w afronisie i przyklejam do przyszcza, nie tre go ..tylko trzeba uwazac, zeby wacik ne byl za duzy bo mozna sobie skore obok zniszczyc...

Gość porada
kup benzacne 5% w aptece bez recepty syf zostanie całkowicie wysuszony powodzenia

Kup davercin w aptece,kiedyś był na receptę,ale moja mama ostatnio kupiła go bez.Mi zawsze pomaga. Ja na swojej studniówce niestety miałam okres,byłam b.przeziębiona i miałam gigantyczną opryszczkę!!!!Ale zabawa była i tak udana :)

Gość opijp
bezance bedzie najlepszy na takie syfa kosztuje ok 10 zł w aptece i swietnie wysuszy ;))) i jest bez recepty