Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniechecona

gdy związek jest na krawędzi

Polecane posty

Gość Taka niepewna
Ja bylam w podobnej sytuacji jak Ty No i o co w tym wszystkim. Rozmawialam ze swoim chlopakiem,wiele razy.. .Przyznawal mi racje i poprawial sie...na 2-3 dni.Kochalam go,bardzo mocno,cieszylam ze mam kogos komu moge oddac duza czesc siebie,on na poczatku dawal mi to samo,potem czepial sie o wszystko. Zerwalam.Doszlo do tego,ze kiedy mowilam mu o tym co mnie drazni,prosilam by wykazywal wiecej zainteresowania...on twierdzil ze mam problemy i mowil tylko,ze jest dobrze a ja sie ciagle o cos przyczepiam. Zerwalam,cierpialam,ale teraz Jestem szczesliwa.Pamietaj,nawet jesli kochasz...nie mecz sie.To do niczego nie zaprowadzi. Pozdrowienia dla Ciebie.

Gość zniechecona
czesc :) No i o co ---> pomysl moim zdaniem ok :) patrzac na wszytko z perspektywy przespanejnocy, mam wrazenie ze sie wszytko jakos ulozy ... :) Noi o co ---> a czy ona w jakikolwiek sopob daje znac ze jej na Tobie zalezy ?

Gość No i o co w tym wszystkim
Nie wiem.Myslalem ze tak,ale po rozmowach z ludzmi... doszedlem do wniosku ze ja podnosze do rangi czegos wspanialego kazdego slodkiego mesa,ktorego od Niej dostanetak nie powinno byc.Tyle ze u mnie tak na prawde,chyba wchodzi do gry ten drogi... .No i po wszystkim,przespac sie z czyms i przeanalizowac sytuacje...rozjasnia umysl.Nie wierze zeby tak po prostu przestala sie mna interesowac itd. .Chyba nie ma sensu tego ciagnac.Tyle ze mowi-kocham.dlazcego wiec?

wycielo kawalek mojej wypowiedzi . : Slodkiego w sensie-bez pretensji. dobija mnie to ze ludzie ktorzy Ja otaczaja,bardzo czesto Ja zawodza,umawiaja sie,nie przychodza,zazucaja Ja swoimi problemami,itd, kiedy ktos ma do Niej pretensje-slucha,rozmawia,czepia sie tylko mnie.Chyba za duzo z siebie tu wyzucam.

Gość zniechecona
znaczy sadzisz ze interesuje sie kims innym ???

Wlasnie tak:/ .Ok uciekam bo niedlugo mam exam.Bede wieczorkiem.Pozdrawiam.

Gość zniechecona
to trzymaj sie i powodzenia :)

Gość zołza__
witam Wszystkich serdecznie:)🖐️ Wczoraj spotkaliśmy się i od niepamiętnych czasów nie czepiałam sie o nic, było bardzo, bardzo milo...:)mam tylko nadzieje, ze takie dni beda sie Nam zdarzaly czesciej (wiem, ze duzo zalezy ode mnie) i bede sie starac:) milego dnia Wszystkim:)

Gość zołza__
No i o co w tym wszystkim powodzenia na egzaminie:)