Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca VW

Nie lubie kierowcow Matizow,Tico,Uno,Felicji,.. ogolnie dziedkow za kierownica

Polecane posty

Gość kierowca VW

Czy wy tez to widzicie jak ci ludzie jezdza, stosuja sie do przepisoe sprzed 89 roku alebo sprzed 69. Ich manewry to czysta wirtuozja pomyslowosci sprytu i szalenstwa. Jednym slowem dziadek kombinator na wszystko ma swoj manewr.

Gość kierowca VW
patrze na to wszystko spokojnie rozparty na tylnym siedzeniu podczas gdy wypasionym golfikiem kieruje moj odbyt :classic_cool:

Gość kierowca VW
alleluja i do przodu krzycze z tylenego siedzenia

Gość reddka
coś w tym jest a jeszcze jak mają mega wielki kapelusz lub beretkę to wiadomo, że trzeba uważać i jak najszybciej ominąć hehehe

Gość jejejeee
to mo moj tesc jedzie,tesciowa pilot mowi jak jechac i gdzie jechac i jakie znaki,nie znajac ich jednak tak do konca,uwazajcie ale to raczej renault clio

Gość kierowca VW
Dodam,że jestem dopiero 8 włascicielem stuningowanego golfa II.Najbardziej mnie wkurwia to jak na mojej powiewajacej na lusterku płycie kompaktowej widze z tył dziadka który siedzi mi na dupie.Ok, tyle na ten temat.Wlascie ide do biedronki dokupic kokosowego "wunderbauma":classic_cool:

dziadek w tico w kapeluszu:D był swego czasu postrachem okolic ulicy Grabiszyńskiej we wrocławiu:D

Gość jejejeee
a moge dodac ze kirowcy stuningowanych tez sa troszke wkurzajacy???

Gość dedfrer
a ja nie lubie mlodych penerow, bez uczuc, ktorzy mysla ze jak maja VW i mysla, ze wszystko im na szosie wolno..Ostatni taki kierowca VW golfa Piatki(pewnie jego rodzicow auto)zabił mojego kumpla, bo zaciagnał reczny przy 150 km/h , na podwojnej ciagłej i na zakrecie wyprzedzał tym swoim golfem ten debil to juz wole dziadkow!! niz mordercow na drogach poza tym okazał zero skruchy!

Gość dewde
i zatkało kakao/?kierowce penerka?