Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dwudziestka trójka

pomóżcie ułożyc mi ankiete o ubezpieczeniach

Polecane posty

Muszę przygoptować ankiete na temat ubezpieczeń na zycie (ok 20 pytań) czy jest ktoś chętny mi pomóc? METRYCZKA RESPONDENTA: 1.KOBIETA.....MEŻCZYZNA..... 2.WIEK: 0-18......19-25......25-35....35-45..... POWYŻEJ...... 3.MIEJSCE ZAMIESZKANIA: MIASTO.......WIEŚ..... 4.WYKSZTAŁCENIE: PODSTWOWEZAWODOWE..........ŚREDNIE.......WYŻSZE ZAWODOWE...WYŻSZE...INNE.... 5.PRACUJE...BEZROBOTNY....RENCISTA..EMERYT....UCZĄCY SIĘ....... 6. CZY JEST PAN/PANI UBEZPIECZONY NA ŻYCIE? TAK....NIE.... 7. W JAKIM TOWARZYSTWIE UBEZPIECZENIOWYM: ................................................................ 8.CO PAN JESZCZE UBEZPIECZYŁ? .............................................................. 9. CZY UWAZA PAN PANI ZE DOBRE JEST UBEZPIECZENIE Z FUNDUSZEM INWESTYCYJNYM? TAK....NIE... 10.DLACZEGO?(DOTYCZY PYTANIA 9) ..................................... 11. CZY WARTO SIE UBEZPIECZAC?. ..... NO I TYLKO TYLE MAM..NIERWIEM CO TU JESZCZE WYMYŚLIĆ...ZA POMOC BARDZO DZIĘKUJE

Gość magbomba
A może warto dodać pytanie: Czy, jeżeli miałby/miałaby Pan/Pani możliwość zmiany to na jakie towarzystwo ubezpieczeniowe zmieniłby/zmieniłaby Pan/Pani?? Powinnaś również wyszczególnić kilka najbardziej popularnych i znanych Towarzystw. Aha. A może pytanie: Czy zna Pan/Pani któreś z tych towarzystw (również z wymianą). Czy ubezpieczyłby/ubezpieczyłaby się Pan/Pani???

Gość magbomba
Może spróbuj na google.pl znaleźć hasło "ankieta" i na tej podstawie coś wymyśl dodatkowo. Bo na razie to sama przyznasz nie za wiele tego. A ile zamierzasz "przeankietować" osób, aby próba była wiarygodna????

szukałam w necie...ale nic nie ma ciekawego...narazie pisze próbną ankiete...a przeankietować musze ok 50os moze nawet 100os jeszcze o tym nie myślałam. Ankieta jest mi potrzebna na seminarium , bo pisze prace magisterska na temat ubezpieczeń i promotor zażyczył sobie aby każdy napisał próbną ankietę którą bedzie mógł wykorzystać w pracy...czekam na wasze podpowiedzi 🌻

Gość może coś takiego