Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ardnaskela

Pierścionki z Apartu- cudo

Polecane posty

Tez Wam sie podobaja?? Mi najbardziej podoba sie model z brylantem lub cyrkonia na srodku:) Ciekawe jaki dostane:D

Gość ogif
mi też podobają się ich pierścionki :))) myślę że każdy jaki dostaniesz, będzie cudowny... bo od tej właściwej osoby :)))

mój zaręczynowy też mam z apartu - białe złoto :) nie pamiętam modelu - to już 2 lata temu - nie było nigdzie indziej białego złota w tych małych jubilerach - więc wybrałam z apartu :D - jest śliczny - no i nie kosztował też mało ;) - nie chwale się ile bo to głupie jest !!

pierscionek nie jestnajwazniejszy:) tylko serce:) ale na pewno przykro by mi było gdybym nie dostala zadnego, a wyglad to juzjest najmniej istootny. Ale pomarzyc zawsze mozna:):)

ja tez mam z Apartu, biale zloto i brylancik:) sliczny jest, narzeczony sam wybieral. 14 lutego bedzie roczek jak go nosze :)Obraczki tez bedziemy miec z bialego zlota z Apartu. Posylam link napiszcie co o nich sadzicie http://www.apart.pl/

kurcze nie wyswietlaja sie trzeba wejsc w obraczki potem romantyczne i to jest wzor 4/107

ja reklamuje bizuterie \"Apart\" i przyznam ,że ta biżuteria jest nie tylko cudowna,ale i niespotykana....... Nosze bizuterie Apart i jestem z niej zadowolona.Miło ,że wam też sie podoba:)

Gość tymcia
kiepska ta strona -ladna , ale otwiera się taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak pooooooooooooooooooooooowoooooooooooooooooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii