Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bubulecykolegor

Szukam przyjaciół na dobre i złe - byśmy razem zrzucały...

Polecane posty

ja próbuje z dietą 1000 kalorii cy któras z Was je stosowała??

ja kiedyś stosowałam, ale po niej łatwo przytyć, najlepiej tak 1200-1500 zjadać i ćwiczyć wtedy powinno się chudnąć w optymalnym tempie a tak nawiasem mówiąc 4 lata temu moja mamusia żrzuciła 18kg w ciągu 4 miesięcy na diecie dr kwaśniewskiego - tylko że trzeba lubić tak jeść - to dieta na całe życie - moim zdaniem jest dobra - warto chociaż książke przeczytać, teraz mamunia tego już nie stosuje bo alurat warunki jej nie pozwalają, ale ma zamiar do tego wrócić, a efektu jojo w ogóle nie było...

Gość aa..aa
kolezanka tez schudla na chyba dodra dla meszczyzn z tym pieczeniem troche za dozo zachadu frytki,golonki-super zakaz slodyczy tak dieta na cale zycie znajama schudla nie przytyla ale caly czas je podobnie

czytałam ze po diecie 1000 powinno sie stopniowo przechodzic na 1200 pozniej 1500 i nie powinno być wtedy problemu. Ja szczerze mowiac nie jem dokładnie z jakąs dieta. Nie mam czasu na gotowania szczegolnych potraw a na diecie Kwasniewskiego nie dałabym rady. Za tłusta

Gość aa..aa
do kajka79 sprubuj nielaczenia i jedz to co chcerz

słyszałam że dieta zgodna z grupą krwi jest całkiem niezła i prawie zawsze wpada w gust grupa krwi o to typowi mięsożercy dla nich dobra jest dieta kwaśniewskiego grupa krwi A - to roślinożercy - ważywka itp a reszta to mieszańcy tyle słyszałam ale w necie na pwewo są informacje na ten temat, można spróbować...:D

a niełączenia tzn nie łączyć produktów węhglowodanowych z tłuszczami, czyli8 np jak jesz mięsko to z warzywami bez ziemniaków - białko + tłuszcz a jak jesz ziemniaki to z nietłustymi rzeczami - coś takiego

Gość aa..aa
do kajka 79 nie chodzilo mi o ta diete gazetowa dziewczyny poczytajcie co mowilam wczesniej

Gość aa..aa
nie chce sie wymadrzac ale to naprawde skuteczne schudlam 30 a chemie bralam zeby zgubic te ostatnie 5 kg

Gość aa..aa
te twarde 30 trzymam wracaja te 5 i z nimi walcze

Gość aa..aa
i zobaczycie dziewczynki ze za miesiac je zgubie bo normalnie sie zdenerwowalam od jutra wchodze na chalwe zeby sie zamulic puzniej jogurt i chudy ser mam miesiac (maz przyjedzie nie widzialam go juz 3 miesiace-smutno mi )

Gość aa..aa
tak

Gość aa..aa
jesz co chcerz wiadamo ze mniej ale jak nie dasz rady to sie opychaj

Gość aa..aa
byly dni ze wchlanialam 2 kurczaki dzienne

jestem jestem.... tylko mam roboty w huk!!!! i w miarę mozliwośći jestem z Wami.... dziewczyny ja brałam Lida... przeszłam wszystkie objawy uboczne, okropnosć!!!! drętwienie, bóle pod mostkiem... heehehe wszystko mam za sobą???

Gość aa..aa
najczesciej jednak jogurt i sudy ser to podstawa wystarczy ze zjesz kostkr sera popijesz jogurtem waga bedzie spadac nie tylko ja tak mialam moze byc 4 czy 5 dni nastepny dzien kurczak nastepny caly dzien jablka puzniej jogurt i ser nie wytrzymaz 5 dni to przez1 itak caly czas w kolko jesz co powiem tak w tygodniu przez 4 dni musi byc jogurt i ser jeden dzien to na co jest ochota i znowy jogurt - mozna go polubic wrecz pokochac

aa...aa czytałam właśnie topik o tej chałwie - nie jestem do tego przekonana...nic nie bede zmieniać, wszystko jem dzisiaj na śniadanko zjadłam sałatke z jajkiem na twardo, na obiadek troszke mięska i brokuły... i nie wiem co dale hehe dodzia - miło że mimo pracy wciąż jesteś:D ja na razie nie mam żadnych objawów ubocznych hehe... nawet mnie głowa nie boli tak jak wczoraj - zobaczymy jak długo :)

Gość aa..aa
tez tam bylam zeczywiscie nie jest przekonujacy ale jak mowilam kiedyc dawno chcialam sprubowac nie mowie 3 tygodnie jak nie bedzie mi to pasowac zrezygnuje moze 3 dni moze 5 nie wiem kiedys mnie to przekonalo

ja tez mam mase roboty, kurcze myslałąm ze pojdzie łatwiej a le jak zwykle dałam sie wmanewrować w czyjąs robotę. Chyba musze isc na jakis kurs asertywności. do aa.aaa a ten jogurt musi byc naturalny czy moze byc owowcowy light??

Gość aa..aa
do kajka79 nie musi byc naturalny ani nawet nie musi byc lajt mozesz jesc wszystkie jakie lubisz ja najbardziej z jogobeli owocowy tylko pamietaj podstawe zawsze z serem kostke sera 250gdziennie nie musisz ja zjadac na raz mozesz podzielicja na caly dzien najlepiej wrzucic do jogurtu - takie lody

Gość aa..aa
do kajka79 przy dniach z jogurtem dobrze jest wypijac chociaz pol szklanki serwatki jak masz taka mozliwosc

Gość sylaaa
a mnie sie nie chce jesc do poludnia i dopiero pozniej zaczynam jesc:(....

Gość aa..aa
kefir tez morzesz pic ale to nie to samo ser i jogurt powtarzam zawsze razem i jeszcze jedna jestes glodna to zjedz go wiecej mi to pomoglo i nie tylko mi -jak widzisz kogos na wlasne oczy wtedy wierzysz i jest latwiej

Gość sylaaa
dlugo nie wchodzilam na wage..ajk dzisiaj weszlam to sie przerazilam...nie wiedzialam ze az tyle....

Gość aa..aa
powodzenia jogurt taki jaki lubisz ser tylko chudy