Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bubulecykolegor

Szukam przyjaciół na dobre i złe - byśmy razem zrzucały...

Polecane posty

ups - mała pomyłka - mieszkam tu od niedawna - w łaściwie to okolice komuny paryskiej a ty?? a ja byś chciała pogadać to możesz na gg do mnie napisać...;) podałam kilka kartek wcześniej ;P

Gość bozka30
Witam wszystkie dziewczyny majace podobny problem jak ja, czyli pare zbednych kilogramów. Zainteresowała mnie sprawa ewentualnego zazywania leku acomplia. Poczytalam troche o nim w necie i chcialabym sprobowac. Niestety nie wiem gdzie mozna je nabyc. Dodzia widze, ze tez masz na nie ochote. Napisz wiec co wiesz o nich i gdzie mozna kupic. Moj email to: bsap@poczta.onet.pl. Dziekuje z gory. Bede wam pisala o moich efektach.

już podałam namiary!!!! na maila..... czekam na info co dalej???? bo ja tylko zbieram informacje dot acomplii..... może sobie zafunduję.... może wtedy kiedy bedzie w Polsce już w obrocie .... w czerwcu ????? ma być cena???? 450 ???

Gość aa..aa
do dodzi tez mysle o tym mam 3 dni na podanie recepty mąz jest w angli wraca za miesiąc tylko ta cena -powie że zwariawalam na razie czytam i zastanawiam się

ja też bym sobie chętnie kupiła gdyby nie ta cena :classic_cool: ale podejżewam że po tym co teraz biorę już nic nie bede musiała brać - oby :) no ciekawe ile mi waga w poniedziełek pokaże...

aa.aa jaka cena ????? myślę o tylko??? wiadomo??? o co chodzi???? tak właśnie myślałam aby szukać acomplii za granicami Polski????

Gość zuzia_n
normalnie nie wiem co myslec ... a tak w ogole witam :) czytam to forum od poczatku ale nie mialam okazji napisac biore Lide juz 2 opakowanie zaczelam kg ubywaja co mnie bardzo cieszy

Gość sylaaa
witam..komp mi sie zepsul i dopiero teraz moge pisa....u mnie kiepsko z dieta...dzisiaj zjadlam czekolade:(..i oczywiscie zero cwiczen..mam nadzieje ze jutro pojdzie mi lepiej...

witam...witam... babeczki,.... co słychać??? jak dietowo dajecie radę??? bubu jak L.... działa??? efeky są????? pisać.. pisać???? babki

Gość sylaaa
hej...dziewczyny jak kolejny dzien diety???..ja wlasnie kawke sobie pije i mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej:).....

mój dzień superancki!!! już po sniadanku... kawusia zaliczona???? dietowo super.... ale 13 wizyta u dietetyka????

Gość aa..aa
Wimam!!! dwa dni na diecie daje rade chałwa smakuje i jeszcze nie mdli to dieta dla mnie nie jestem głodna ,ztesztą gdyby nie ta dieta to pewnie jadla bym same słodycze bo w ostatnim czasie one przewazały niczym nie ryzykuje zobaczymy w ktora strone skoczy strzalka na wadze nie czuje się mniejsza ale lzejsza-wiecie o co chodzi(prawie jak senes) CO DO CENY to wiem tylko to co przeczytałam -czyli ze ktoś na tym jeszcze zarabia wszystko sie wyjasni - jak sam sprawdzi (dzisiaj ide do lekarza )

hejka a co Wy z tą chałwą???? wszędzie o chałwie????? taka dietka.... mono sama chałwa??? i co ???

Gość aa..aa
do dodzi jest na slodko ja testuje zobaczymy narazie niebo w gębie raz sie zyje co bedzie to bedzie chociaz nie mam kaca moralnego

Gość aa..aa
o chalwie cos malo dzisiaj molo mowili moze ich zemdlilo

witam wszystkich, ja właśnie siedze sobie owinięta folią, nie mam siły ćwiczyć po całym dniu, więc musi owijanie wystarczyć, wczesniej fusy oczywiście tarłam peeling robiąc a potem sie obwinęłam.:) byłam też na rozmowie w sprawie pracy, ale tyle chętnych było że wątpię bym dostała to stanowisko:( sylaa jeszcze raz wysłałam ci dzisiaj te przepisy... ja dzisiaj ogólnie zjadłam dwie kanapki i kawałek makreli + dwie kawki zbożowe z mlekiem i oczywiście duuużo wody...bo pić sie chce,szczególnie zaczyna po południu pragnienie doskwierać...

witam.... co się dzieje z Wami....gdzie się podziałyście???? cały dzień żadnej nie było???? bubu i jak z pracą?? na jakie stanowisko startowałaś??? do jakieś fajnej firmy??? ....ach mnie też czekają zmiany w pracy firma brytyjska... sprzedała biznes firmie amerykańskiej....w związku z tym wiele zmian przed mną .....też będę miała rozmowy i castingi..... tylko na razie się tym nie przejmuję... bo to dotknie mnie dopiero w kwietniu.... dlatego nie martwię się na zapas????? trzymam kciuki za Ciebie.... uda się!!!!! pisać laski pisać...

witam. ja startowałam na stanowisko w kancelari radców prawnych do obsługi komputera i urządzeń biórowych... wątpię bym się dostała.. dzisiaj sie okaże..

Gość anna.pol
Cześć! Ponad 2 tyg temu zakupiłam na pewnej stronce internetowej preparat Meizitang Zielony, początkowo bałam się, że trafie na jakąs podróbkę - ale udało się . Preparat naprawdę działa, przez pierwsze dni występowały skutki uboczne - u mnie np. suchość w ustach i kłopoty z zasypianiem. 2 tyg temu ważyłam 86 kg, w dniu dzisiejszym mogę się pochwalić wagą 80,5 kg , czyli 5,5 kg w dół - a czuje się jakbym zrzuciła z 10 kg ... Preparat bardzo mi pomaga, zamierzam wykupić jeszczę jedną kurację. Ciężko mi było schudnąc, po ciąży.... przed którą ważyłam 63-65 kg - też nie byłam za szczupła..., ale ta waga jak najbardziej mi odpowiadała... jeśli do niej zejdę będę szczęśliwa - nie będę musiała zmieniać garderoby . Wiem, że są różne opinie na temat tego preparatu ale tak naprawdę każdy jest "kowalem swego losu" ... Poza tym super, że trafiłam tutaj do kafeterii - nawet nie wiedziałam że takie forum istnieje... Teraz już kończę ..... Pozdrawiam Serdecznie Ania.

Gość anna.pol
Musiała i tu się pochwalić ... teraz waga pokazuje 79kg!! Czy to cud haha :) - Pozdrawiam

Gość sylaaa
czesc dziewczyny ...co tu takie pustki???....u mnie ok..kolejny dzien diety...1 kg mniej...:) do bubu...nie wiem czy doszlo bo nie mam teraz internetu i nie mam jak sprawdzic... do anna jak ty to zrobilas ze tyle schudlas...tez tak chce..mam taki sam problem..tez nie moge schudnac po ciazy...a ile twoje dzieciatko ma lat???

witam wszystkich, nie mam ostatnio czasu pisać, na razie tylko sie przywitam, jutro poświęcę wam więcej czasu, w każdym bądz razie kolejny kilosek mi ubył:) to tyle - pozdrawiam was serdecznie - i piszcie troszke wiecej bo coś tak pusto:( czyżby topik sie razpadał?

witajcie?? dawno mnie tu nie było... a tu ciągle pustki??? co się dzieje z Wami laski co???? topik robi się martwy, a to miała być silna grupa wsparcia??? a tu puchy????? bubu jak dziś??????

witam.... witam....witam.... co tu tak pusto??? bubu jak samopuczucie???? jak działa L???? brałaś nie brałaś??? czekam na jakiś Wasze wpisy pozdro

Gość aa..aa
WITAM 5-dzien na chaLwie juz mam jaj dosc waga idzie w doł zjadłam 2 kg jeszcze 1 kg w lodowce jest cięzko i nie wiem czy wytrzymam -dzisiaj nie jadLam nic zobaczymy po przyjsciu co domu czy sie zlamie

aa.aa wszystkie monodiety, są tak działające, że szybko działają... słyszałaś o diecie pszenicznej.... koleżanka chudłą szalenie szybko......

Gość aa..aa
dodzia -nigdy nie stosowałam diety ksiazkowej ani gazetowej nie lubie gotowac ani trzymac sie jakiegos jadlospisu szybko mi sie to nudzi chalwe jem bo to jest cos innego i licze na to ze po zakonczeniu bede miala slodyczy dosc, duza mi nie zostalo do zgubienia waga teraz sie na mnie nie gniewa jak szybko przytyje zaczne sie znowu odchudzac -przez co dluzej z wami będe

Gość aa..aa
czytam topik o chalwie dziewczyny jedza mniej tej chalwy ja jem tyle ile dam rade raz mniej raz wiecej

Gość aa..aa
widzę ze nikogo nie bylo szkoda-pozdrawiam