Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszek11

Nadwaga... i tabletki odchudzające

Polecane posty

Gość Kwiatuszek11

No więc chciałabym kupić jakieś tabletki na odchudzanie (bez recepty). Nie mam skonczone 18 lat. Najlepiej to jakieś niedrogie... Ja mam 165cm wzrostu i waże 58kg. Jestem dopiero w 5kl. Mam nadwage!!! Prosze o odpowiedź osoby które mogłyby mi jakoś pomóc i chcą sie wypowiedzieć na ten temat coś ....

Gość nie masz nadwagi
http://kalorie.net/modules.php?name=Bmi Zobacz na ten kalkulator. Zresztą w twoim wieku zrzucanie kilogramów może byc na skutek tylko i wyłacznie sportu, żadnej diety, ani tabletek

Gość Kwiatuszek11
Ale ja uważam że mam. Jak ciągle podchodze do lustra... to załamuje się ! Sam mam tłuszcz. Brzuch mi wychodzi poza reszte ciała. Tak mam już od kilku lat. Pamiętam jak byłam mała to już na zdjęciach było widać. U mnie w rodzinie to nie ma dużo osób 'puszystych'. A poza tym nikt nigdy mi nie mówił przyjemnych rzeczy na ten temat tylko wkułko mi ktoś wypomina to że jestem gruba. Ja chciałabym z tym wreszcie skończyć. Wiem że moje bmi wynosi 21 i to jest norma. Ale i tak chce troszke schudnąć. Dlatego proszę o jakieś rady. Uprawiam sport. życie to mam tak średnio aktywne, jem niedużo, a waga ciągle mi sie waha! Wiem że tabletki są bardzo nie zdrowe! Mogą mieć skutki uboczne, pojawiaja sie przez nie trądzik na twarzy itd. Jednak warto czasem sprubować i sie poświęcić ! Głodówkę już robiłam i niewiele pomogła. Schudłam tylko 2 kg. Zamierzam ją powtórzyć. Może tym razem lepiej pójdzie.....

w wieku 11 lat chcesz się faszerować tabletkami na odchudzanie? raczej kiepski pomysł. Myślisz, że wszystkie kobiety, które chcą schudnąć łykają jakieś specyfiki spalające tłuszcz? bzdura! poruszaj się trochę, nie głoduj się, bo to też dobrych efektów nie przyniesie, zaraz nadrobisz wszystkie stracone kilogramy z nawiązką... zacznij robić \"brzuszki\", pij dużo wody mineralenj, zresztą jest na tym forum mnóstwo wątków poświęconych odchudzaniu, poczytaj trochę! ale nie truj się żadnymi tabletkami w tym wieku, ciągle się rozwijasz...

Ruch, sport na świeżym powietrzu. Rower, rolki, basen, spacery. Nie ma lepszych i zdrowszych 'pigułek'. Ale jeśli uważasz że sztuczne specyfiki są lepsze, to rób jak uważasz.