Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

nie macie czasem ochoty na ...

Polecane posty

[01.02] 11:36 donnia (donnia2@o2.pl) Czasem mam straszną ochotę na sex taki bez zobowiązań (obecnie nie mam partnera) Tak sobie myślę żeby np na imprezie kogoś \"wyrwać\" albo nawet czasem przeglądam ogloszenia ze sponsoringiem (ale to już w akcie desperacji)! Jednak nigdy nie mogę się odważyć żeby sprobować. Wiem że to głupio brzmi ale mialam stalego partnera przez kilka lat i teraz mam ochote na COŚ INNEGO. Jak to zrobić? i czy to zle? [01.02] 11:38 sklepowa donnia, też czuje podobnie jak Ty, miałam przez kilka lat chłopaka, teraz jestem sama, czasami mam ochotę na sex, ale też myślę że jestem za bardzo przywiązana do błego [01.02] 11:38 oj cennego z mojego puntku widzenia złe, bo ryzykujesz wpadką, chorobą i zamiast miłości na stałe szukasz seksu na chwilę. Po co masz sobie wrażliwosć niszczyć i przekraczać granice tabu? Po to, żeby w związku mieć potem ciągoty do podobnych zachowań? [01.02] 12:15 donnia (donnia2@o2.pl) ale dlaczego odrazu wpadką?! Dla niektórych dziewczyn to normalne i można powiedzieć, że bez takiego \"wyrwania\" impreza dla nich zmarnowana. Ja poprostu chę zobaczyć jak to jest z tej innej strony. Pewnie nigdy się na to nie odważę, bo jestem raczej młodą ale ułożoną kobietą, jednakże chodzi mi to po głowie i to bardzo często. Nawet nie wiem czy umiałabym pocałowac obcego chłopaka/mężczyznę tak dawno tego nie robiłam ;P [01.02] 12:25 Hmmmm1236 Dawno sie nie całowałas? A mozemy wiedziec ile masz lat? A kiedy sie ostatni raz kochałas? [01.02] 12:27 ogif czasem miewałam taką ochotę (teraz nie bo jestem w związku) ale zawsze stopował mnie lęk przed chorobami oraz powikłaniami emocjonalnymi (bo jak tu się kochać bez przytulenia później) to ja już wolę rękodzieło [01.02] 12:29 vanessaaa mi np. takie spotkania zaproponował mój dobry znajomy,oboje jestesmy sami,on sam nie wie czego chce,ja natomiast nie ukrywam ze jak każdy człowiek ochote na sex mam. Czasami sobie myśle ze co mi po tym grzecznym siedzeniu w domku,owszem nie popieram takiego czegoś jak wyrywanie obcych osób na dyskotekach,ale jeśli kogoś sie zna to czemu nie. Powiedzmy sobie szczerze ze mnóstwo osób tak robi ale nikt sie do tego nie przyznaje. [01.02] 12:30 ogif \"dla niektórych dziewczyn to normalne (...)\" no, no, to wśród nich jest najwięcej zachorowań na AIDS, niechcianych ciąż i tym podobnych myślisz że to fakty tylko z gazet? że ciebie to nie dotyczy? pogratulować myślenia jak u dziecka jeśli zdrowy rozsądek cię ostrzega, słuchaj jego a nie dziewczyn z dyskoteki, w razie czego to ty będziesz miała problem (one co najwyżej jakiś swój) [01.02] 12:33 ogif ja uważam że lepiej siedzieć samej w domu i myśleć o pożądaniu i co z nim zrobić, niż siedzieć samej w domu i zastanawiać się kiedy przyjdzie okres i czy wogóle, czy zrobić testy na HIV czy nie, czy on się odezwie czy nie, z którą jest teraz, czy jak mówił że mógłby się zakochać to co miał na myśli itd itp ych, koszmar [01.02] 12:38 vanessaaa ja uważam ze należy korzystać z życia,tylko nie robilabym nic z pierwszym przypadkowym,jeśli nie jesteś sama to nikomu nie zrobisz tym krzywdy,zwróc uwage ze właśnie faceci tak robią i w tych sprawach miłosnych czy sercowych są mocniejsi od nas,my to sie zaraz angażujemy,cierpimy,ryczymy a oni...dobrze sie bawią. [01.02] 12:39 Tak to jest Po stałym zwiazku przewaznie ma sie duza ochote na sex...jestem teraz ze swoim chłopakiem ok.4-5 miesiecy i rzeczywiscie mozna sie bardzo przyzwyczaic do sexu bo jak dla mnie i w sumie dla niego mozemy sie kochac codziennie i generalnie tak jest...wiec nie yobrazam sobie gdyby to miało sie teraz skonczyc...ale tak jak jedna z dziewczyn tu napisała ze swoim znajomym owszem ale nie z przypadkowym gosciem mozesz sie kochac [01.02] 14:29 donnia (donnia2@o2.pl) mam 23 lata, na brak sexu nie mogę nażekać, uprawiam go z moim byłym chłopakiem, Pisząc powyżej partnera - chodziło mi o chłopaka z którym chodziłam. No tak w sumie racja :/ ale ochote i tak mam [01.02] 14:37 verana A co ja mam powiedzieć. Mam narzeczoneo 4lata razem a też nieraz mam wielką ochotę na sex.... z innym a przecież kocham Go!!!! [01.02] 15:00 Donia rozwiazla kobieto Fantazje erotyczne a rzeczywistosc to cos zupelnie innego. Nie jestem za. Tez sypiam z jednym ze swoich bylych i tez jestesmy oboje wolni , czasami jest mi tak dobrze ze chce mi sie wyc..Nawet mi sie innego faceta nie chce szukac!!! Ciekawe co z tego bedzie.On sie wydaje jakby na nowo zakochany we mnie i zakochany jak nigdy wczesniej nie byl.Jest czysty zdrowy i robi mi sniadania. Przypadkowi sa jak jajko niespodzianka.Ladnie wyglada ma sie ochote sprobowac a co w srodku..w sensie w majtkach?? Suprajz!!! Jak sie zdecydujesz na przypadkowego to ja nie wiem.Ja bym sie bala bo : 1)nie wiem czy sie mył po siusianiu - i czy wogole sie myje 2)nie wiem czy tego nie robil z jakas lala 2h wczesniej i nie umyl sie z niej jeszcze 3)nawet jesli zalozy gumke to i tak moze miec zarazki w kłakach (ble) 4)nagle mozesz sie rozmyslic a on juz nie bedzie mogl 5)moze miec jakas chorobe weneryczna ktora Ci podaruje 6)twoje dziecko nigdy nie zobaczy ojca 7)bedziesz oklamywac swoje dziecko przez cale zycie ze bylo wynikiem prawdziwej milosci (\"prawdziwej\" ) 8)moze okazac sie jakims psychopata i bedzie nachodzic Cie w domu grozac ze wyjawi prawde Twoim starym (ze sie puszczasz z byle kim) 9)moze okazac sie Twoim krewnym o ktorym nie mialas pojecia albo synem jakiegos Twojego nauczyciela/ki 10)nie znasz go wiec moze ci wsadzic w nie w ta dziurke co bys chciala etc etc

15:00 Donia rozwiazla kobieto Fantazje erotyczne a rzeczywistosc to cos zupelnie innego. Nie jestem za. Tez sypiam z jednym ze swoich bylych i tez jestesmy oboje wolni , czasami jest mi tak dobrze ze chce mi sie wyc..Nawet mi sie innego faceta nie chce szukac!!! Ciekawe co z tego bedzie.On sie wydaje jakby na nowo zakochany we mnie i zakochany jak nigdy wczesniej nie byl.Jest czysty zdrowy i robi mi sniadania. Przypadkowi sa jak jajko niespodzianka.Ladnie wyglada ma sie ochote sprobowac a co w srodku..w sensie w majtkach?? Suprajz!!! Jak sie zdecydujesz na przypadkowego to ja nie wiem.Ja bym sie bala bo : 1)nie wiem czy sie mył po siusianiu - i czy wogole sie myje 2)nie wiem czy tego nie robil z jakas lala 2h wczesniej i nie umyl sie z niej jeszcze 3)nawet jesli zalozy gumke to i tak moze miec zarazki w kłakach (ble) 4)nagle mozesz sie rozmyslic a on juz nie bedzie mogl 5)moze miec jakas chorobe weneryczna ktora Ci podaruje 6)twoje dziecko nigdy nie zobaczy ojca 7)bedziesz oklamywac swoje dziecko przez cale zycie ze bylo wynikiem prawdziwej milosci (\"prawdziwej\" ) 8)moze okazac sie jakims psychopata i bedzie nachodzic Cie w domu grozac ze wyjawi prawde Twoim starym (ze sie puszczasz z byle kim) 9)moze okazac sie Twoim krewnym o ktorym nie mialas pojecia albo synem jakiegos Twojego nauczyciela/ki 10)nie znasz go wiec moze ci wsadzic w nie w ta dziurke co bys chciala etc etc