Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka20

La Roche Toleriane i Revlon do mieszanej cery. Kto uzywal???

Polecane posty

Gość kajka20

Wiatm! Jestem w trakcie kuracji Differinem i luszczy mi sie troche skora na twarzy. Stosuje krem z La Roche Hydrophase XXL Lergere, naprawde dobrze nawilza. Kupilam tez podklad z La Roche Toleriane nr13. Powiem tak- podkla nie zapycha, kryje sredni, pokresla suche skorki:/ poza tym po ok.2 h swieci mi sie skora. Postanowila kupic Revlona do mieszanej cery, zachecily mnie opinie z wizazu i kafeterii. Ale niestety rozczarowalam sie:( Chyba jest jeszcze gorszy niz ten z La Roche. On prawie nie kryje!!! Mam kolor true beige 07 . Wyglada tak jakby go nie bylo- zaleta ale dla tych ktorzy nie maja nic do ukrycia. Jejku moze znacie jakis inny dobrze kryjacy podklad>?? pomozcie prosze. Czy wy tez mialyscie podone odczucia???

Gość kajka20
mialam tez probki z Vichy Dermablend. On dobrze kryje, tylko jakis taki troche ciezki jest.. I juz nie wiem co mam teraz zrobic:/ No i chyba nr 15 dla mnie za jasny, a pozniej jest 25 ciemniejszy, chyba za bardzo ciemny. Mam mae blizny po tradziku i zawsze cos malego jeszcze wyskoczy. POmocy!!!

ja mam podobny problem i uzywam podkladu La roche-posay UNIFIANCE jest to podklad korygujacy bardzo dobrze kryjacy.nawet jest napisane na opakowaniu ze ma bardzo wysoki stopien krycia.jest polecany dla osob z tradzikiem bo nie zatyka porow.mi kiedys polecila go dermatolog i od tamtej pory go stosuje.polecam go wyprobowac dla mnie jest swietny.Uzywalam tez podkladow revlon COLORSTAY te tez sa kryjace ale nie az tak jak la roche -posay poza tym revlon robi maske na twarzy i zatyka pory skory takze nie polecam do luszczacej tradzikowej skory.

Gość kajka20
no wlasnie zastanawiam sie teraz nad Vichy Dermablend albo tym z La Roche bardziej kryjącym o ktoeym pisalas czyli Unifiance. Ale znowu musze wyprobowac probki... Jejku no i zuzyc te podklady ktore mam... A mam nowy La Roche Toleriane i Nowy Revlon do miesznej. Ehh..masakra. Moze ktos chce kupic?

Gość Jest jeszcze
nowy podkład z vichy - Normateint, chciałabym go wypróbować, ciekawe jak wypada porównanie z LRP..

Gość kajka20
no to zostaje mi wyprobowac probki...