Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oczyszczenie przez Cierpienie

Jeszcze mozecie zawrocic...

Polecane posty

Zlo... jest posrod nas. Tutaj Bracie Siostro jeszcze mozecie zawrocic. Zaslepia was gra wami kieruje jak marionetkami. Szepcze do ucha przeklenstwa uczy zlych nawykow uczy braku poszanowania dla kobiet i mezczyzn. Uzaleznia nie widzicie tego ? Delikatnie wciaga w swe sieci ... omamia ... z czasem w wasze usta wklada swoj przeklety jezyk w wasze umysly przeklete mysli tak byscie i wy byli siewcami wykletego ziarna. Kiedy ostatnio zrobiles zrobilas cos dobrego nie dla korzysci nie dla przyjemnosci ... cos co kosztowalo Cie wysilek co bylo wyzeczeniem ... kiedy ... ? Smiejecie sie z praw moralnych ... z ksiezy z Boga ... kroczycie ku bram piekiel. Czy probowaliscie sobie kiedys wyobrazic cierpienie jakie was czeka jezeli nie zmienicie sibie jezeli nie oczyscicie swych duszy ? Prawdziwe cierpienie bedace mieszanka bolu ciala i duszy ... Nie jest za pozno . Macie czas by to zmienic nie w ciagu minuty godziny wazny byscie sie zatrzymali w swym zatracaniu ... obrocili ... wybrlai dobra droge ... Wy macie jeszcze czas.

Szydercy ... wielu was tu ... wilu takich ktorzy maja dwie twarze. Kpina zle slowa skierowane ku drugiej osobie to sprawia wam przyjemnosc ... jest dla was ekstaza ... uwazacie ze to smieszne ? Kazdy z was ma sumienie nie zagluszajcie go pozwolcie wykrzyczec slowa prawdy ..

Gość mmalina
buehehehehehehehheehhhehehee eeeeeeeeeehheheehheheehhehe az mnie zebra bola heheehe

Gość no cóż jesteś siostro powalona
przydałby się jakiś lekarz specjalista. jeżeli jeszcze tego nie czujesz, przeczytaj co do ciebie piszę. czas już na wizytę i to najwyższy.

Jest wielu takich ktorzy pod pretekstem wiary checi czynienia dobra hoduja diabla na wlasnym grzbiecie ... ale czy mozna ich przeklinac malo to bylo takich ktorzy z oprawcow zmienli sie w bohaterow takich ktorzy poswiecili wlasne zycie chcac zmazac grzechy ktorych dopuscili sie wczesniej... ze zlem nalezy walczyc ale nie kpina

Gość mmalina
proponuje wejsc na czatolik...

Gość taktak.
to wszystko wina OranVaga,to On namawia mnie do grzechu;):D:D Stic też czasem to robi :D:D

Gość droga alu idź do kibla
i zrób dużą kupę. szatan cię opętał.

idż bracie/siostro Oczyszczenie przez Cierpienie między ludzi i wyciągnij jeszcze więcej kasy ku chwale swego boga kochającego zlote światynie, przepych i bogactwo 🖐️

Gość tak tak.
a hardXxX to prawdziwy molestator;):D:D to ich wina :D

piszesz jak jakis psychopata z horroru-bede miala pozniej koszmary 😠 idz strasz dzieci gdzie indziej.......

Gość tak tak.
fanatyzm bywa groźniejszy...

Gość A robienie laski
sie liczy jako cos dobrego?;->

Gość tak tak.
masz prawo do swojego zdania i z tego powodu nikt nie powinien Cię obrazac.Chcę tylko zauwazyc,że wynaturzone wpisy uzytkownikow rzadko mają odbicie w realnym swiecie,bawią sie tu po prostu...

Gość tak tak.
choć nie zaprzeczę,ze zdarzają się tu rowniez osoby całkowicie zepsute.........

Gość a po co
mi oczyszczenie przez cierpienie? I tak nie pójdę do nieba, mam lęk wysokości ;)

Gość tak tak.
dla mnie zycie to przede wszystkim miłość,a seks jest jedynie dodatkiem.....bywam tu bo fajnie sie bawię i tyle,nie widzę w tym nic złego

Gość Niemoralny_Warszawa
potrzebujesz pomocy

Gość do autorki tego budującego
tematu - co sama zrobiłaś dla kogoś dobrego ostatnio? na pielgrzymkę na kolanach do Częstochowy w życiu byś mnie nie namówiła, a to, co piszesz jest wołaniem o pomoc, ale dla Ciebie, biedna kobieto.

A czy nie jest tak ze kpia i szydza ze rzucaja zlymi slowami ze nasmiewaja sie bo tutaj nie czeka ich kara ... i potepienie otoczenia ? ze tutaj w pewnym sensie sa bezkarni ... bo to internet bo to dla nich zabawa ... bo to tylko slowa ... ale przeciez te slowa i zachowanie swiadcza o nich ... mniejsze zlo ... ale zlo.

Gość Siostro idź przez zboże ...
🖐️

Gość Oczyszczenie pzrez Cierpienie
jem kupę :)