Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oczyszczenie przez Cierpienie

Jeszcze mozecie zawrocic...

Polecane posty

Gość zaczyna sie
Oczyszczenie pzrez Cierpienie jem kupę " i po co te drętwe podszywy ?mierne ,małosmieszne

Dlaczego z góry zakładasz, że jeśli ktoś się wypowiada/żartuje/kpi na forum erotycznym, to jest człowiekiem przez zło zniewolonym, egoistycznym i zatraconym w swym upadku? Zamieściłeś/łaś swój apel tylko tu, czy na każdym jednym forum, wliczając fora katolickie? Napisałam tu już kilka postów. Zartobliwych, czasem może i przesadnie. Nie ukrywam, że uprawiam seks. Jestem przez to zła i zepsuta? Oznacza to że nie widzę drugiego człowieka, nie umiem kochać i myślę tylko o sobie? Nie bądź tendencyjny. Ludzie to nie szablony. Nie można ich wkładać do szuflad - to też jest bardzo krzywdzące i niejednokrotnie ogromnie niesprawiedliwe.

Gość zboczona starucha
O przepraszam! Ja nikogo nie wyzywam ani nie klnę, a wszelkie zboczeństwa uprawiam tylko z mężem i nigdy go nawet nie zdradziłam, więc nie widzę potrzeby oczyszczania się przez cierpienie.

Gość zaczyna sie
dlatego jasne jest do kogo kieruje autor swoj apel,do tych wynaturzonych moralnie

Gość Oczyszczenie_przez_pierdzenie
Taaaak...Mozecie się oczyścić, wystarczy lekko się nadąć, zebrać w sobie sily, pozwolić aby jelita napięły się, a fala gazów uderzyła w zwieracz. Falowane różowe brzegi odbytu otwierają się, a spomiędzy ich wypływa oczyszczająca smrodna fala..

Gość kairos
przeczytałam wszystkie teksty i aż mnie wierci,żeby dać odpór...zwłaszcza tym grafomańskim. Ciekawe, że jak tylko coś para-duchowego się pojawi , to skojarzenia są monotematyczne: katole,rydzyk,częstochowa(to ostatnie z uwagi na brak rymów bezzasadne).Mało kto wie ,pewnie wskutek propagandy "jedynego prawdziwego kościoła", że są jeszcze normalni chrześcijanie , kochający drugiego człowieka BEZ WZGLĘDU NA JEGO POGLĄDY,taką samą milością, jaką kocha ich Bóg.Ze są prawdziwie chrześcijańskie kościoły,gdzie nie czci się bałwanów,gdzie panuje Bóg ,a nie człowiek,a wolność i radość są prostą egzemplifikacją żywej relacji ze Stwórcą . Z tej to relacji płyną tzw "dobre uczynki ", Droga Autorko tytułowego tekstu, a nie z napinania muskułów...Zrozumienie grzechu następuje dopiero w konfrontacji z pięknem i czystością Boga , który tak bardzo kocha człowieka , że nie wahał się za niego oddać swojego Syna. Tylko doświadczenie mocy tej miłości i realności przebaczenia może przemienić grzeszną naturę w bezgrzeszną .Żadne , nawet najwznioślejsze nauki i napominania tego NIE UCZYNIĄ ! Uzyskasz , to ,co uzyskałaś :drwiny ,jeśli będziesz wytykać ludziom grzechy nie okazując im milości i zainteresowania .Wiem , co mówię, bo byłam najbardziej godną pożałowania grzesznicą , zanim osobiście spotkałam Boga i pozwoliłam Mu wkroczyć do mego życia.I też drwiłam z tzw "nawiedzonych fanatyków"'. To było 7 lat temu. Dziś jestem Nowym Stworzeniem,stare przeminęło (deprecha,myśli samobójcze,rozwiązłość,agresja).Mam radość i pokój .który przewyższa racjonalne odczuwanie . A przede wszystkim - mam PEWNOŚĆ ZBAWIENIA,i to nie jest ,"grzech pychy",że to mówię .Tak mówi Bóg w swoim Słowie ,a ja Mu wierzę. Jeszcze mam parę innych rzeczy,np.młodo wyglądam,na jakieś 10-15lat mniej ,niż mam (właśnie skończyłam 52 ). Jeśli chcesz się dowiedzieć , jak można przyjąć od Boga trochę tego cudu , służę swoim czasem - napisz do mnie . serdecznie pozdrawiam , a do wszystkich potencjalnych oponentów i prześmiewców mówię : i LOVE YOU !!!

Gość hunny bunny
Fajna prowokacja, ale....po co się tak rozpisywać od razu?:)