Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie beza

nie znalazłam nigdzie wymarzonej sukni, nie bezy, delikatnej ale nie obcisłej

Polecane posty

Gość nie beza

jeśli znacie takie strony chętnie zerknę. Do wesela mam jeszcze pół roku ale już z jakiś czas się rozglądam i nic. Jest wiele ładnych sukni ale nie zobaczyłam "tego coś" co sparwiłoby, że przyciągnie mój wzrosk i powiem: TA A NIE INNA. Nie lubie bez ale nie założe też obcisłej sukni bo jestem za szczupła na takie suknie, mam wystające łopatki i lekko krzywy kręgosłup. A tu widzę wszędzie jak nie bezy to wąziutkie opnidupki:-(

Gość mężatka2006
a skąd jesteś? jesli ze slaska to zapraszam do mnie na przymiarkę! mam taką jakiej szukasz. Wiem coś o szukaniu sukni, oj wiem...

Gość nie beza
jestem ze świętokrzyskiego niestety. Jednak czy proponujesz przymiarkę twojej sukni, która chcesz sprzedać czy może w salonie jakimś:-)?

Gość nie beza
ah nie doczytałam. Masz jakąś ładną suknię:-)

Gość mężatka2006
tak, mam na sprzedaż suknię, która mi odpowiadała a miałam takie problemy ze znalezieniem tej wymarzonej jak ty :-) szkoda że jesteś z tak daleka...

Gość nie beza
dziękuję bardzo. Na 2 stronkach z których podałyście nie byłam:-)

Gość e tam marudzisz...
rusz tylek sprzed kompa i zacznij biegac po salonach, to znajdziesz Nie lubie takiego gadania Kompletnie bez sensu!

Gość misia33
ja mam do sprzedania suknię DOLORES CYMBELINE suknia ma 2 odsłony.... grzczną do kościóła a po 24..odsłaniamu nogi poprzez zdjęcie halki suknia jest w styly hiszpańskim dla zaintereseowanych prześlę fotki i dokładnie opisze wszystko rozmiar 36...na sukience metka 34 na 165-173....miseczka B piszcie aniasart@o2.pl