Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilny

Pilne !

Polecane posty

Gość Pilny

Dzwonie do Pani/Pana w bardzo nietypowej sprawie, otoz: istnieje mieszkanie studenckie w Poznaniu, w ktorym cos nie dziala; totez jezeli posiada Pan/Pani zbedna pralke(dzialajaca), ktora mozna by odstapic, bylbym wielce kontent. Prosilbym o kontakt mailowy na filiptraum@o2.pl Dygam w podziece, nizej podpisany, Ja.

Gość szalowa blondynka Julcia
a uzywany wibrator moze byc?

Gość Pilny
przy innej okazji ;]

Gość i do gory
up ! :P

Gość Pilny
zeby sie nauczyc grzebac w nosie :] kurcze, potrzeba nam pralki, czy to tak trudno zrozumiec?

Gość samotna Julianna

Gość a rączkami to nie łaska
to moze wejdz na jakiegos czata i na miasto -Poznań, kurde tu ludzie z calego swiata są i jest małe prawdopodobienstwo ze trafisz 6 w totka...

Gość a rączkami to nie łaska
ja robie pranko tera, kurde ale fajnie mam wszystko wyprane nie martwie sie ze nie mam pralki, spoko mam nie hihihi boze a niektorzy nie maja pralki, wspołczuje im......

Do GTXMagnatec!!! Jeżeli masz kogoś wyzywać to lepiej nie pisz, bo wychodzisz na bardzo niekulturalną osobę. Dlaczego \"Pilny\" nie może się zapytać na tej stronce o pralkę - może ktoś akurat wymienia i chce starą, działającą wywalić na śmietnik lub odsprzedać za grosze. Po, co ma kupować w sklepie za większa kasę?????????? Przemyśl - potem pisz.

Gość GTXMagnatec
Chce za darmo pralke to niech do Caritasu z a p i e r d a l a!!!!Wszyscy by chcieli tylko za darmo dostawać.Ja wszystkiego sam się dorobiłem.Bez żebrania!!!!

Do innych, którzy toczą z tego bekę - jesteście żałośni! Najlepiej się nabijać - trudniej pomóc!!! Wchodziłeś na allegro??? Jeżeli nie masz jeszcze tam rejestracji to napisz za jaką kwotę ewentualnie byście chcieli kupić to poszukam jak nic innego się nie wymyśli. Pozdro :)

Gość GTXMagnatec
Po drugie wątpie kto odda dobrą czy zepsutą pralke skoro teraz jest wszędzie taka zasada ze oddajesz stary sprzęt to dostajesz spory upust.Jeśli kupujesz nowy.

Do GTXMagnatec!!! Od Caritasu się odczep!!! Współpracuję z Caritasem i sobie wypraszam - dowiedz się dokładnie, czym zajmuje się Caritas, odwiedź rodziny, którym pomaga i wtedy wyraź swoją opinię!!!!!!!!!!!!!!!

Oddajesz stary sprzęt itd. Tu sie mylisz, bo jeżeli ktoś mieszka na wsi, a placówka jest w mieście i dowóz nowego sprzętu gratis, to nie odda ta osoba starego sprzetu, ponieważ najpierw musi go odstawić do oddział i ewentualnie wtedy dostaje zniżkę!!!!!!!!