Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ramirez

Dziwne zwyczaje w TP SA????????

Polecane posty

Mam takie pytanie do osób które zrezygnowaly z telefonu w TP. Postanowiłem zrezygnować z telefonu stacjonarnego w naszej kochanej telekomunikacji Zanioslem rezygnacje to telepunktu,i tam było wszystko ok. A dzisiaj dostaje takie pisemko \"\"\"\"Szanowni Państwo, Dziękujemy, że zdecydowali się Państwo pozostać w gronie naszych Klientów. Zapewniamy, że stale podnosimy jakość świadczonych usług i dołożymy wszelkich starań, aby nasza oferta spełniała Państwa oczekiwania. Jednocześnie prosimy o podpisanie formularza o wycofaniu rezygnacji z usług i przesłanie go w załączonej kopercie na adres: Telekomunikacja Polska, ul. Bażantów 35, 40-668 Katowice. Szczegółowe informacje o usługach i najnowszych promocjach TP można uzyskać pod bezpłatnym numerem błękitnej linii tp 9393 oraz na stronie www.tp.pl.\"\"\" Normalnie mnie ten tekst rozwalił , bo nie przypominam sobie abym wycofał się z rezygnacji hehe :P. Normalnie szukają frajerów ale zaczynam się bać , jeszcze okaże się, że coś podpisałem i będe miał dalej ten telefon:O Jak to było u was, też dostawaliście takie niepoważne liściki?

Iść do Tele i pokazać to pismo (oczywiście niepodpisane), powiedzieć, że zawarte w nim info z TP są sprzeczne, wytłumaczyć: \" jeżeli chcę zrezygnować i zaniosłem rezygnację to jak TP może mi przysłać pismo, w którym zawarte są dwie sprzeczne i odrębne info?\" Najlepiej jeszcze skserować to pismo, bo z tele będzie mógł konsultant wziąść ten papier do sprawdzenia i odpukać nie będziesz miał żadnej podstawy, iż taki dokument wogóle przysłała TP. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to spróbuję pomóc. Przepraszam, że się wyrażam w tekście na TY. Pozdrawiam :)

Gość GTXMagnate
Moja koleżanka amr :) Oj będzie się działo,będzie :)

No, moja teściowa tak podpisuje, w ogóle ich nie czytając. A potem przylatuje do mnie ze łzami w oczach \"Weź mi to odkręć z powrotem...\"

Witam kolegę GTXMagnate!!!!!!!! Znowu chcesz komuś dowalić??? :)

Gość tp pieprzeni monopolisci

Nigdzie nie będe chodził do telepunktu;), bo nie warto.Ale dzięki za zainteresowanie:) Chciałem sie tylko upewnić tak z czystej ciekawości czy takie pisemko dostaje każda rezygnująca osoba z telefonu. Przecież nic nie będe im odsyłał i tym bardziej podpisywał:D A może pracownik w TP musi nawrócić:P ileś osób z tej rezygnacji na miesiąc i się tak wygłupiają hehe:P wysyłając jakieś druki, widać to musi działać na niektóre osoby:O

No tak zrezygnowałeś Ramirezie ale będziesz bez telefonu? Co wybrałeś w zamian. Dużo osób jest w Twojej sytuacji, czyli zdarzają im się takie \" cuda\". Ja też myślę, że nie warto polemizować z TP SA, rezygnacja sie liczy i juz ale co wybrałeś w zamian?