Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie rozumiem.

Masz obrączkę na palcu...

Polecane posty

Gość bo nie rozumiem.

to co, stałeś/aś się już mniej atrakcyjny/a? nie możesz się już podobać innym? Czy nie możesz dostawać komplementów i kwiatów?

Gość ssssssssssssssss
a masz jakies kompleksy czy jak? :p

Gość bo nie rozumiem.
no kompleks braku wiedzy

Gość z tego co wiem
to obrączka w niczym nie przeszkadza

Gość dipdip
widzisz obrączka na ręku nikomu poza Tobą nie przeszkadza. jestem dwa lata po ślubie, a faceci starają się ze mną umówić. nie pomagają moje protesty. każda z nas lubi byc adorowana, ale ja jestem mężatką i kocham swojego męża. dlatego mnie takie zaloty nie podobają się, a faceci, często żonaci sami o sobie wystawiają świadectwo. brrrrrrrrrrrr

Gość bo nie rozumiem.
ale mi nie przeszkadza bo jej nie posiadam mężczyznami czy też kobietami zaobrączkowanymi też się nie interesuję z reguły. To było proste pytanie a padają mało konwencjonalne odpowiedzi

przeszkadza - nie chodzi o romanse, o zdrady, itp., ale o to, że mężczyźni juz inaczej patrzą na kobietę (jestem kobietą, więc mówię akurat o facetach) nawet jak im się ona po prostu podoba (zupełnie niezobowiązująco), to nie mówią jej tego, jak ładnie wygląda i to zauważają, to zachowują dla siebie, nawet jak ją lubią, to zazwyczaj zachowują dystans ... - tak jakby się czegos bali, a przecież to tylko miłe gesty ...

Gość bo nie rozumiem.
mała megi i właśnie o to mi chodziło

ale sama muszę przyznać, że ja sie podobnie zachowuję w stosunku do żonatych mężczyzn - mam wielu żonatych kolegów, świetnie sie rozumiemy,ale zawsze jest świadomość tej granicy, tego dystansu ... - nie wiem czemu, chyba to jest po prostu strach, żeby źle nie zinterpretowali jakiegoś nierozważnego ruchu, który w rzeczywistości może przecież nic nie znaczyć :) - obiektywnie rzecz ujmując tak właśnie jest ;)