Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smil

boje sie

Polecane posty

Gość smil

witam wszystkich czy mógłby ktos odowiedziec na moje pytanie?? Wiec kochałem sie z moja dziewczyna na poczatku listopada i dostała miesiaczke a w grudniu niekochalismy sie i niedostała miesiaczki tylko ma od jakiegos czasu pojedyncze krwawienia!i brzuch ja boli tak jak na miesiaczke!co o tym mam mysleć??odpowiedcie mi prosze was!!!!

skoro sie nie kochaliscie to w czym problem?

Namów ją, albo razem przejdźcie się do ginekologa

Gość dodaa
nie martw sie na zapas.. twoja dziewczyna jest młoda.. i takie rzeczy sie zdarzaja.. okres moze sie spozniac z wielu powodów.. jak tak bardzo sie martwisz to kup jej test!!

ale po co do ginekologa? pojedyncze krwawienia przed miesiączką włąściwą to nie jest nic nienormalnego. i po co tes? skoro sie nie kochali po wczesniejszym okresie? cudowne zapłodnienie?

Gość *awra*
sądzę że niedługo twoja dziewczyna dostanie okres i to co opisujesz to tylko objawy że on się zbliża.

Gość smil
dzieki wam wszystkim za odpowiedz!! Ale dajej sie martwie bo moja dziewczyna ma dalej pojedyncze krwawienia i to mozna powieidziec ze co dziennie!! Ale wszystkie bóle jej juz przeszły a czuła sie sie jak by maiła dostac miesiaczki!!a ma 36,2 stopnie goraczki!!!a i jeszcze niema nic sluzu!!! napiscie mi coo tym sadzici!!!bo sie boi zrobic tesci!!! dzieki z góry!!!

Gość niiiiaa
36,6 to normalna temp ciala wiec nie ma goraczki!!!