Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajka84

Jak odróżnić UPLAWY od NATURALNEJ WYDZIELINY.... ????

Polecane posty

Gość ajka84

mam problem, jestem prawie ciagle mokra bez wkladek ani rusz... powoli zaczynam nie wyrabiac na nie ! bo na majteczkach czesto pojawia sie taka zolto-biala nie swedzaca ale ciagnaca sie wydzielina!! bleee . Raz bylam u ginekologa ale babka powiedziala, ze nic nie widzi! ( coprawda przed wizyta bylam w lazience zapewne niepotrzebnie i troche mi tego wyszlo. CZY to jest normalne? jestem dziewica i nie znam sie na tym

upławy maja żołty odcien, brzydko pachną...normalnej wydzieliny może być nawet duzo, ale jesli nie sedzi, piecze i nie pachnie niefajnie to znaczy ze wszytsko ok. niektóre kobiety wydzielają duzo naturalnej wydzieliny na codzien i nie sa to upławy

Gość kaprys24
mam dokladnie ten sam problem co ty...ginekolog tez nic nie widzi ale moze warto tak dla upewnienia kupic sobie jakies gobulki dopochwowe ja mam taki zamiar slyszlam cos kiedys o Lactovaginal..

żadnych globulek nie kupisz bez recepty wiec zeby je dostac i tak musisz wyrazic na to zgodę lekarz...ja tez mam dużo naturalnej wydzieliny bez zapachu. mialam robione wszytskei badania - nic....chyba trzeba nam po prostu żyć z tym. dużo kobiet ma z tym problem

Gość ajka84
u mnie to chyba brzydko nie pachnie, nie piecze ale to tak trzeba zostawic?? nic z tym nie da sie zrobic?? wiec chyba wolalabym byc juz chora, przynajmniej daloby sie wyleczyc:( ostatnio mam tego coraz wiecej i wiecej, buuu

zrób sobie badania ale wątpie żeby to coś wykazało...może masz zaburzenia hormonalne? jeśli to jest przyczyną to może jeszcze dałoby się ciebie uratować:)

Gość ajka84
wiec napisze jeszcze, ze poszlam do drugiego lekarza, powiedzialam mu, ze mam Uplawy, i BEZ zadnego badania! zapisal mi troche lekow, w tym jakies globowki? troche duze... i jak moze sobie dziewica cos takiego wkladac? ;/ jak mi to nawet nie wchodzilo, tylko troche... w kazdym razie to mi na nic bylo i nie pomoglo. Wiec nie wiem czy zle zakladalam, czy to poprostu nie choroba jak mowice :/

na pewno zapisał Ci clotrimzaloum. nie raz nawet im sie nie chce badać i zapisują....od dawna tak masz? słuchaj. wspomnijsz moje słowo że to nie upławy...

Gość ajka84
o zaburzeniach hormonalnych nic mi nie wiadomo, troche nieregularny okres mialam wiec zaczelam praac pigulki antykoncepcyjne, z tym, ze i przed ich stosowaniem i po wydzielina nadal jest, heh. Pojde jeszcze ten ostani 3 raz,i moze dam sobie pobrac probke:O jesli pobieraja to cos, nie wiem

Gość ajka84
tak bez badania bylo, bo nie chcialam wiec bylo jakby "zapobiegawczo" a Zapisal mi Gynallgin, meteocspamyl i globowki i cos tam jeszcze, heh. Dzieki Mia* za infoormacje :)

a masz może nadżerkę? nadzerka moze produkowac duże upławy i nie da się jej wyleczyć takimi zwykłymi globulakmi...ponadto tabletki anty czesto pogarszją stan nadzerki....

Gość ajka84
a jak to mam od jak ok 15 roku zycia? (z malymi przerwami, z tym, ze teraz to jakis NALOT tego wielki ... :( Czy to ma jakies znaczenie??

Gość ajka84
Nie wiem, mialam robione usg i nic nie wykazalo, chociaz nie wiem czy na podstawie usg mozna to stwierdzic? Ino dr mi powiedzial, ze ze mna wszystko ok.

jesli Ci nie powiedział że masz nadżerke to znaczy że jej nie masz. powiem Ci że ja tez tak mam od kiedy pamietam....i zadne badania nic nie wykazały. sądze że podobnie bedzie u Ciebie i że jestes zdrowa jak ryba...naparwde niektóre kobiety tak maja i są zdrowe. widocznie z tObą też naparwde wszytsko jest ok. wiem ze to przykre że trzeba się godzic z takimi rzeczami jak za dużo wydzeliny czy powiedzmy za małe piersi ale co począć:)